Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 07.05.2024, 08:39 PM (GMT)

News - Haberler

‘Limitsiz’ düşüş

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiTFF’nin yüzde 10’luk limit artışı ile ara transfere biraz daha fazla kaynak ayırmayı planlayan kulüpler, önceden el sıkıştıkları birçok futbolcu ile yeniden masaya oturmak zorunda kalırken, ekonomistler, TFF’nin limit aşımına sıcak bakmasını skandal olarak yorumladı. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmayla da ters düşen bu uygulama Nihat Özdemir federasyonunu önümüzdeki günlerde bir hayli zorlayacak.

Korkudan, korkmaktan korkmak!

Yaşar Kemal’in 1969’da yazdığı ve 2013’te yayımlamaya karar verdiği romanı “Tek Kanatlı Bir Kuş” Mehmet Birkiye’nin uyarlamasıyla İş Sanat sahnesindeydi.

Kumaşında zarafet ve nezaket var

Erol Evgin, bu yıl sanat yaşamının 50. altın yılını kutluyor ve yeni yılın son konserini 29 Aralık gecesi PSM Zorlu Center’da veriyor. Bunca yıldır sahnede çizgisini hiç değiştirmeden şarkılarıyla bir ekol olmuş sanatçının portresini, yine kendisinden habersiz, çevresinde titiz bir araştırma yaparak Şermin Topçu yazdı.

Janoska Biraderler salonu neÅŸelendirdi

CRR Konser Salonu, bomba gibi konserlerle müzikseverlerin uğrak noktası oldu, hatta “o kadar iyi topluluklar geliyor ki, gitmeye yetişemiyoruz” diye şikâyetler duymaya başladım.

İşçİden mesaİ restİ

İşyerlerinde mesaiye kalmama kararı aldıklarını açıklayan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, “Herkes metal işçisinin kıymetini anlayacak” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter