Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.23.2024, 07:56 PM (GMT)

News - Haberler

Terim: Geleceği kazandık

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim:"Son çeyreği saymazsak, bugüne kadar oynadığımız en iyi oyun diyebilirim. Belki günü kaybettik ama bence önümüzdeki günleri kazandık"- "Real Madrid maçı daha fazla önem kazanmaya başladı.

Erdoğan, anayasa değişikliği önerisi için muhalefeti işaret etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Meclis’in açılışında yaptığı konuşmada terör ve şiddetle arasına mesafa koyan tüm kesimlere “ortak paydada” buluşma çağrısı yaparken, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50+1’in yüzde 40’a düşürülmesi önerisiyle ilgili “İktidarı ile muhalefeti el ele vererek gerçekleştirebiliriz. Milletin onay verdiği şeyi bir daha gündeme getirmek milleti yorar” diyerek açık kapı bıraktı.

Fazıl Say İKÜ’de

İstanbul Kültür Üniversitesi, yeni sanat yılının ilk konserinde besteci ve piyanist Fazıl Say’ı konuk ediyor.

Şilili sanatçı María Paz Bascuñan solo sergisi ‘Syncretic’ ile KRANK Art Gallery’de

Çalışmalarının, hem Türkiye’de hem de Şili’de var olan, atadan kalma bir tekstil geleneğiyle bağlantılı olduğunu vurgulayan sanatçı, “Sergilenen eserler söz konusu olduğunda bu durum bir sınırlama oluşturmuyor, aksine her bir kumaşın sahip olduğu, her biri aynı anda hemtekil hem de kolektif olan ve bir kumaşı meydana getirmek üzere birbiriyle iç içe geçen her bir ipliğin içinde yer aldığı hisler evrenini zenginleştiriyor” diyor.

Kriz inşaatta çürük elmaları ayıkladı

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “2019’un ilk 9 ayı, en şiddetli kriz aylarıydı. 1 Eylül’den itibaren bu şiddet azalmaya başladı. Piyasa, faiz indirimi kararıyla birlikte umut buldu” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter