Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.18.2024, 01:31 PM (GMT)

News - Haberler

Dondurma sınırda erirken...

Cilvegözü Sınır Kapısı’nın hemen karşısında Türkiye karşıtı sloganlarla önceki gün yapılan gösteri, Ankara’nın yalnız Suriye’yle sınırlı olmayan bölge politikası açısından önemli bir kırılmaya işaret ediyordu.

‘Birlikte aşarız’ mesajı

Hukuki olmayan sebeplerle belediye başkanlarının görevden alınmasına tepki gösteren İmamoğlu, “Kendi iradesini milletin iradesinden üstün görme gafletine düşenler, bunun bedelini sandıkta en ağır şekilde öderler” dedi.

Öymen ve Karakoyunlu söyleşisi

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl 6. kez düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın 3. gününde, Sahaf Söyleşileri ve Çardak Altı Sohbetleri ile edebiyat, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri Beylikdüzü halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Eskişhirspor'da yönetim kararı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trEskişehirspor'da yönetim değişikliği ile alakalı kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı.

AKP'li siyasetçiye cinsel saldırıdan soruşturma

AKP teşkilatı önde gelen bir siyasetçinin işlediği cinsel suçla çalkalanıyor. Kendisi de partinin önemli il teşkilatlarından birinin merkez ilçe yöneticisi olan Z.D., partinin ilçe başkanı D.A.'nın da olduğu bazı isimlerin kendisine karşı işlediği cinsel suçlar nedeniyle 22 Ağustos'ta Savcılığa şikayetçi oldu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter