Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.26.2024, 03:50 PM (GMT)

News - Haberler

Depreme yönelik "hayat kurtaran" uyarılar

Deprem anında merdivenlere ya da çıkışlara doğru koşulmaması, sarsıntı bitene kadar içeride kalınması, güvenli bir yer bularak "çök-kapan-tutun" hareketiyle baş ve boynunu korunması hayat kurtarıyor.

Åžehir hastanesinde 400 kiÅŸi zehirlendi

Ankara BilkentŞehir Hastanesi’nde çalışan 400'in üzerinde personel mide bulantısı, kusma, ateş, halsizlik gibi şikayetlerle acile geldi. Önceki gün yedikleri tavuk yemeğinden zehirlendikleri belirtilen personele aynı hastanenin acil servisinde tedavi uygulandı.

Bülent Şık'ın yargılandığı davada karar

Sağlık Bakanlığı’nın halktan gizlediği kanser raporunu bir yazı dizisiyle halka duyurduğu gerekçesiyle 12 yıla kadar hapsi istenen bilim insanı Bülent Şık hakkındaki açılan davanın üçüncü duruşması görüldü. Şık, “yasaklanan bilgilerin temini” suçlamasından beraatederken; “göreve ilişkin bilgilerin açıklanması” suçlamasından 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza ertelenmedi.

Boksta madalyaya doÄŸru

- Konya'da 179 sporcunun katıldığı şampiyona, 3. gün müsabakaları ile devam ediyor -

Ergin Yıldızoğlu - Uygarlık 2 kült arasında...

Uygarlık 2 kült arasında... -Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve “psikiyatrist”Nevzat Tarhan,kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınanNeslican Tay’ın ölümü hakkında, Twitter’da paylaştığı, “Neslican kızımız çok...

Bedri Baykam -‘Ankara’da hâkimler var’ dedirtenler...

‘Ankara’da hâkimler var’ dedirtenler... -Gerek başkanlık sisteminin, gerek yasama ve yürütmenin aldığı moral bozucu kararların dökümünü yapmaya kitaplar yetmez! Hazırlanan yargı paketinin yetersizliği de her gün muhalefet tarafından haklı olarak ifade ediliyor. Öte yandan ...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter