Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.23.2024, 06:51 PM (GMT)

News - Haberler

'Lösemili kızım var' yalanıyla intihara kalkıştı dolandırıcı çıktı

Denizli'de 8 katlı bir binanın çatısına çıkan Hasan Ç., lösemi hastası olduğunu öne sürdüğü 7 yaşındaki kızının ihtiyaçlarını karşılayamadığını ileri sürerek intihara kalkıştı. İkna edilen Hasan Ç.'nin dolandırıcılık suçundan hakkında arama kararı bulunduğu ortaya çıktı.

ABD Dışişleri'nden yaptırım açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Rus S-400 hava savunma sistemi alımı bağlamında Türkiye’ye yönelik CAATSA yasası kapsamındaki yaptırımın tarihinin belli olmadığını belirtti.

Filistin,İsrail ile yapılan anlaşmaları askıya aldı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail ile yaptıkları tüm anlaşmaları askıya aldıklarını duyurdu. Filistin resmi haber ajansı WAFA, Ramallah’da Filistinli liderler ile düzenlenen toplantıda bu kararın alındığını duyurarak; kararın İsrail’in geçtiğimiz günlerde Filistinlilere ait10 binayı yıkması ardından alındığının altını çizdi.

Hasmını pompalı tüfekle kovaladı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda bir şahsın hasmını pompalı tüfekle kovaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması

Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahathir Muhammed'e Cumhuriyet nişanı verdi. İki lider daha sonra basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, bir gazetecinin Hakan Atilla'nın tahliyesine ilişkin sorduğu soruya, "Hakan Atilla konusuna gelince, Halk Bankımızın yöneticisinin yaşamış olduğu süreç başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür. Verilen mahkumiyet cezası bitmiş oldu. Borcumuz kalmadan Hakan Atilla evladımız ülkesine dönmüş oldu. Kendisi ile yaptığım görüşmede, 'Ailenle tatilini yap, sonra seni Ankara'da bekliyorum. Orada oturur, konuşur, kararımızı veririz' dedim. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz de kimi sahipleneceğiz." ifadeleriyle yanıt verdi.

Piyasalarda son durum!

Borsa, yüzde 1,37 değer kaybederek 102.044,99 puana geriledi. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,45 azalarak 261 bin liraya geriledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter