Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.26.2024, 03:20 AM (GMT)

News - Haberler

400 Avro için... Defalarca bıçakladı

Fatih'teüç gün önce tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Cezayir uyruklu Chems Eddine Aouchar'ın katil zanlısı polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Katil zanlısının 400 Avro alacağını veremediği için cinayeti işlediği öğrenildi.

Torbalı'da belediye başkanı oğlunu görevden aldı!

İzmir’de Torbalı Belediye Başkanı CHP’li Ramazan İsmail Uygur, oğlu Efe Uygur’u (24), belediye bünyesinde işe aldı. Efe Uygur, belediye şirketi olan Torbalı Personel Özel Güvenlik Gıda İnşaat Temizlik Şirketi’ne (TORBEL) Genel Müdür Yardımcısı oldu. Gelen tepkiler üzerine Uygur oğlunu görevden aldı.

Yüzme yarışında ilginç anlar: Sahibinin peşinden suya atladı

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde düzenlenen 2'nci Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları'nda yarışan sahibinin peşinden suya atlayan köpek, yorulunca yarışmacılardan Mustafa Kemal Seyit’in üzerine çıktı. O anlar, ise an be an görüntülendi.

Tamir ettiği araç üzerinde geçti

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde arızalanan yolcu midibüsünü tamir etmek için altına giren sürücü Sadettin Durmuş, birden hareket eden aracın üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralandı.

Seferihisar'da orkinosçiftliğine karşı mücadele sürüyor

İzmir Seferihisar Sıcağık Koyu'ndaki orkinos çiftliğinin, Urla Demircili Koyu'na taşınması için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci tamamlandı. Halkın karşı çıkması ve eylem yapmasına rağmen ‘ÇED olumlu kararı’ verildi. Turizm merkezli ilçede firma yılda 900 ton kapasiteli orkinos yetiştiricilik tesisini 16 bin metrekarelik alanda kuracak. Karara tepki gösteren Urla Kent Konseyi Çe

Romanya'da binlerce kişi kaybolan çocuk için polisi protesto etti

Romanya'da evine gitmek için otostop çektiği sırada kaçırılan ve bu süreçte polisi üç kez arayabilmesine rağmen bulunamayan 15 yaşındaki Alexandra için binlerce kişi sokağa döküldü. Bir evde kan ve doku parçaları ile Alexandra'nın takıları bulunurken, eylemciler ihmal nedeniyle polisi protesto etti.

Özdemir İnce - Batan geminin malı olarak vatandaşlık

Batan gemininmalı olarakvatandaşlık -Yurtdışından döndüğümüz gün kaldığımız otelde televizyonu açar açmaz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının 250 bin dolara satıldığını öğrendik. O anda başımdan aşağıya kaynar sular indi. Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaş olma hakkı işpo...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter