Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.26.2024, 06:26 AM (GMT)

News - Haberler

Şanlıurfa'da 6 ayda 378 çocuk istismara uğradı

Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Merkezi Koordinatörü Avukat Esra Yurum Aktaş, 2019'un ilk 6 ayında 12 ila 16 yaş aralığındaki 378 çocuğun cinsel istismara maruz kaldığını açıkladı.

Batı Nil Virüsü KKTC’de can aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Batı Nil virüsü teşhisi ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Hilmi Elibol hayatını kaybetti. KKTC Sağlık Bakanlığı da yaptığı yazılı açıklamada, "Lefkoşa Devlet Hastanemiz Genel Yoğun Bakımı’nda Batı Nil Virüsü teşhisiyleyatmakta olan, Hilmi Elibol bugün kardiak ve solunum arresti gerçekleşerek kaybedilmiştir" ifadelerine yer verdi.

CHP'liÖzel: Valiler, AK Parti'nin il başkanlarını kıskandırıyor

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'yi, "Valiler sizin il başkanlarınız değil miydi?' diyerek eleştirmesine, "Bundan 100 yıl önceydi. Yeni bir ülke kuruluyordu ve başka bir parti yoktu. Oysa bugün birçok siyasi parti olduğu halde AK Parti'nin il başkanlarını, valiler kıskandırıyor" dedi.

Mine Söğüt - Eşcinselliğin dayanılmaz cazibesi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trEşcinselliğindayanılmazcazibesi -İnsanın;İşgal edilmiş topraklarından kopartılan, ten renkleri farklı, kültürü kendisininkine benzemeyen başka insanların alınıp satılabilecek bir mal gibi görülmesini...Zincirlerle birbirlerine kilitlenip, itilip kakılarak...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter