Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 11:27 PM (GMT)

News - Haberler

Filede top federasyonda!

Türkiye Voleybol Kadınlar 1'inci Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kuzeyboru, play-off yarı final maçları sonucunda finallere çıkmayı başardı. Final maçları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında ertelenirken, şampiyonluk hedefini koruyan Kuzeyboru, federasyondan gelecek kararı bekliyor.

Sabiha Gökçen’de uçuşlar durduruldu

Sabiha Gökçen Havalimanı Güvenlik Komisyonu, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 20:00 itibariyle, uçuşları geçici bir süre için durdurulduğunu duyurdu.

İçişleri Bakanlığı’ndan Grup Yorum açıklaması: Açlık grevini bırakmaları halinde talepleri değerlendireceğiz

İnsan hakları savunucularının oluşturduğu heyet, Grup Yorum üyeleri, avukatlar ve Mustafa Koçak'ın sürdürdüğü açlık grevini İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle görüştü. Heyetten yapılan açıklamada, “Açlık grevinde bulunanların açlık grevlerini bırakmaları halinde taleplerinin değerlendirileceği ifade edildi” denildi.

Demet Sağıroğlu: Çevremizde birçok kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı, belirtiler bende de var

Yaşamını New York'ta sürdüren şarkıcı Demet Sağıroğlu, çevresindeki birçok kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Yüksek ateş hariç tüm belirtilerin kendisinde de bulunduğunu ifade eden Sağıroğlu, "Test yaptırmadım. Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra iyileşme dönemine geçtim" dedi.

EBA TV yakın takibe alındı: Kontrol Merkezi kuruldu

EBA Kontrol Merkezi kuruldu, ilk denetimi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptı. EBA TV'de artık idam benzeri görüntüler olmayacak. Kurulan canlı yayın sitemiyle her öğrenci kendi öğretmeninden sınıfındaymış gibi ders dinleyebilecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter