Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.29.2024, 01:00 AM (GMT)

News - Haberler

Süper taşıyıcı nedir?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüs konusunda çocukların süper taşıyıcı olabileceğini belirterek, "Normalde koronavirüste 1 kişi 2,6 kişiye bulaştırırken, çocukların 5-10 gibi çok daha fazla kişiye bulaştırma olasılığı var" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden faturalarla ilgili önemli kararlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, öğrenci evleri ve iş yerlerinde nisan ayında geçici olarak faturalandırma yapılmayacağı belirtilerek, konutlarda da şubat ayı faturalarının yüzde 80 oranında geçici olarak yansıtılacağını duyuruldu.

Papa yağmur altında dua etti

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiKatoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının bir an önce sona ermesi için dua etti.

Kredi kartı faizleri değişti: İşte son rakamlar

Politika faizinin düşmesiyle birlikte Merkez Bankası aylık kredi kartı faizlerini de indirdi. Aylık kredi kartı faizi yüzde 1,40'tan yüzde 1,25'e indi. Öte yandan, BDDK, kredi kartı asgari borç yatırma tutarında en alt limiti borcun yüzde 30'undan yüzde 20'ye indirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter