Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.27.2024, 10:32 PM (GMT)

News - Haberler

Bilim insanları: Sıcak havalar salgını yavaşlatabilir

Yapılan son araştırmalar, havaların ısınmasıyla birlikte koronavirüsün yayılma hızında düşüş olabileceğini gösteriyor, ancak bilim insanları bunun tek başına salgını durdurmak için yeterli olmayacağı konusunda hem fikir

Koronavirüs JES projelerini de vuracak

Jeotermal Enerji projelerinde tedariklerinin birçoğunu Çin ve Avrupa ülkelerinden temin eden üreticiler, projelerin durma noktasına geldiğini belirtiyor.

Virüs gerekçesiyle işten çıkardılar: Krizi fırsata çevirdiler

Kocaeli'nde 4 katlı bir mağazada çalışan R. Erdal (30), koronavirüs salgını gerekçe gösterilerek işten çıkarıldığını söyledi. İşyerinin fırsatçılık yaptığını söyleyen Erdal, “İnsanlar yiyecek stoğu yaparken ben işten çıkarıldım. Devletin her çağrısına rağmen fırsatçılık yapıldı. Kronik böbrek rahatsızlığım var. Sokağa çıkmam yasak ama nasıl çıkmayayım? Yardım istemek ve iş bulmak için çıkmam gerek. Faturalar, ev kirası, borçlar var. Ne yapacağımı şaşırdım” dedi.

Alaşehir'de koronavirüse karşı sosyal mesafeli nikah

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde düğün tarihleri önceden belirlenen çiftin nikahını Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, korona virüs tedbirleri sebebiyle törensiz kıydı. Başkan Öküzcüoğlu, nikah öncesi salgın hastalık konusunda çifti bilgilendirerek damat, gelin ve nikah şahitlerini 1 metrelik aralıklarla masaya oturttu.

Yeni Zelanda saldırganı tüm suçlamaları kabul etti

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde geçen yıl iki camiye düzenlediği saldırıda 51 kişinin ölümüne sebep olan saldırgan Brenton Tarrant, hakkındaki tüm suçlamaları kabul etti. Tarrant'ın bu sürpriz adımının ardından, dava görülmesine gerek kalmadan karar açıklanabilecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter