Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.19.2024, 07:33 PM (GMT)

News - Haberler

Kadir Mısıroğlu öldü

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAtatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti. Mısıroğlu', vasiyetinde Mustafa Kemal Atatürk'ü sevenlerin cenazesine gelmemesini istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısıroğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.

Binali Yıldırım'dan AA'nın "43 kişinin FETÖ irtibatı bulundu" haberine ilişkin açıklama

AKPİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında başlatılan soruşturmada '43 şüphelinin FETÖ'yle irtibatının belirlendiği' yönündeki iddiaya ilişkin, "YSK'nin kararını neyin etkileyeceği, neyin etkilemeyeceğinin değerlendirilmesi bizim işimiz değil" dedi.

Aspendos’da tiyatro zamanı...

10. Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali bu yıl Aspendos’da dünyanın seçkin tiyatrolarını ağırlayacak. Festival 17 Mayıs’ta saat 21.00’de sahnelenecek İzmir Devlet Tiyatrosu’nun Kantocu adlı eseriyle başlayacak.

Gençler yönetmen Erdem ile buluşuyor

Yönetmen ve senaryo yazarı Reha Erdem, Genç Salı Eğitim Programı’nın üçüncü konuğu olarak yarın 16.00-18.00 saatleri arasında İstanbul Modern’de gençlerle bir araya gelecek.

Türk sineması Chicago'da

Türkiye’nin Chicago Başkonsolosluğu ve Yunus Emre Enstitüsü (YEE) Washington DC tarafından düzenlenen Chicago Türk Film Günleri, Türk İşi Dondurma filmiyle başladı.

Oyunculuk sınavı yargıda

HacettepeÜniversitesi’nde Oyunculuk Bölümü’ndeki öğrenciler, fakültenin tutumu nedeniyle Devlet Tiyatroları’nın 8 yıl sonra açacağı kadro sınavını kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

‘Romandan tiyatroya uyarlanan eserler artıyor’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 11.’sini düzenlediği Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluşan tiyatro oyuncuları Nedim Saban, Celile Toyon ve Korel Cezayirli ile “Romandan Tiyatroya” konulu söyleşi yapıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter