Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 10:56 PM (GMT)

News - Haberler

Yolcu otobüsü devrildi! 37 yaralı var

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi yakınlarında kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yolda devrilen yolcu otobüsünde 37 kişi yaralandı.

EURO 2020 için 'rezervasyon' iptali

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiAvrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA, EURO2020'nin ev sahibi şehirlerinden Kopenhag'daki otel rezervasyonlarının tamamını iptal etti.

Sokaklar boşaldı

Koronavirüste toplam can kaybı 6 bini aştı, Las Vegas bile kumarhaneleri kapattı.

Çocuklara koronavirüs rehberi: Büyükanneni korumakta özel bir rolün var

Anne babalarınızdan, diğer yetişkinlerden koronavirüs adını sık sık duymaya başladınız. Korkuyorsunuz, belki arkadaşlarınızla endişelerinizi paylaşıp daha da korkuyorsunuz. WhatsApp’tan, Instagram’dan, oradan buradan duyduklarınız gece rüyalarınıza giriyor. Peki, nedir bu koronavirüs? Anne babanla konuşmaya ne dersin? Belki de bu yazıyı birlikte okursunuz...

Yazmayaâşık bir kadın: Nihal Yeğinobalı

Onu boncuklu bileği, ilginç kolyeleriyle bir masada içkisini yudumlarken, Atatürk ve Cumhuriyetten gözlerinde ışıltıyla söz ederken, yüreğinden hiç eksilmeyen umut ve direncini bizlerle paylaşırken hatırlıyorum...

‘Yönetici sorumluluk’ için yeni paket sundu

Anadolu Sigorta’nın, “Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticilerin Sorumluluk Sigortası” ürünü ile, bu kişilerin görevlerini yerine getirirken yapabilecekleri hata veya ihmaller sebebi ile oluşan sorumluluk zararlarını çok uygun primlerle teminat altına aldığı açıklandı. Zarara uğrayan tarafların tazminat talepleri ve bu taleplere karşı yapılacak savunmaya ilişkin hukuki masraflar da yine ürün kapsamında karşılanıyor.

Poliçeler ‘korona’ya kadar geçerli olacak

Mercury Sigorta Üst Yöneticisi Kurt Ebik, koronavirüs testi talep edilmesine kadar yapılan giderlerin sağlık sigortaları tarafından karşılanabileceğini belirtti. Marsh Türkiye Başkan Yardımcısı Servet Gürkan ise mevzuattaki “salgın” belirsizliğine dikkat çekti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter