Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.23.2024, 06:52 PM (GMT)

News - Haberler

Özgen Acar - Dost Acı Söyler!

Dost AcıSöyler! -Mustafa Kemal Atatürk’ün“Türkiye Cumhuriyeti’ni”yaratışının ilk adımı olan“19 Mayıs”, pazar günü coşku ile kutlanacak... Cumhuriyet gazetesi de, başta“laiklik”olmaküzere, tüm“At...

Özdemir İnce - İşgal edilmiş topraklar (2)

İşgal edilmiştopraklar (2) -Bundanönceki yazının devamında zamanın İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıR.T. Erdoğan’la ilgili bir bölüm var. Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde ele verdiği kimlik ve kişiliğini başbakanlığı ve cumhurbaşkan...

Bakanlığın ÇED raporları kararı Danıştay’dan döndü: ‘Halkın katılımını sağlamıyor’

Çevre Şehircilik Bakanlığı’nca hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi’nin (ÇED) ‘olumlu veya olumsuz’ kararlarının meslek odalarının ve yurttaşların internet üzerinden erişimine yalnızca bir aylığına sunulması kararı Danıştay’dan döndü. Danıştay, bu kararı “ÇED sürecine halkın katılımını sağlamadığı” gerekçesiyle reddetti.

İmamoğlu rüzgarı

İBB Meclisi YSK kararı sonrası ilk kez toplandı. AKP, İmamoğlu’nun projelerini gündeme getirdi.

Herzog’a onur ödülü

Dünya sinemasının usta ismi, Alman yönetmen Werner Herzog, Avrupa Film Akademisi’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü alacak.

BAFTA yılın en iyi dizilerini açıkladı

İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nin Birleşik Krallık yapımı en iyi dizileri ödüllendirdiği BAFTA Televizyon Ödülleri (British Academy Television Awards) önceki akşam Londra Royal Festival Hall’da düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

İstanbul oyunları Ankara’da

Erdal Beşikçioğlu’nun kurucusu olduğu ve genel sanat yönetmenliğini üstlendiği Tatbikat Sahnesi, Ankara’da “İstanbul Oyunları Festivali”nin ilkini hayata geçiriyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter