Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.26.2024, 12:00 AM (GMT)

News - Haberler

Çiftçi ‘Allah ne verdiyse’ye kaldı

TİM Başkanı İsmail Gülle, “19 Mayıs ruhunu gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Samsun’daki, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, İnovaTİM’li öğrenciler ve ihracatçılar birlikte katıldı.

İşçi tedirgin

Başkanlar Kurulu, “Kıdem tazminatının fona bağlanması şeklinde özetlenebilecek tartışmalardan işçi rahatsızdır, tedirgindir, sıkıntılıdır” dedi.

Kars'ta arazi katliamı: 6 ölü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi yüzünden başlayan kavgada silahlar konuştu. İlk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı katliam sonrası köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Galatasaraylı taraftarlar yola çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Başakşehir mücadelesi için Sarı-Kırmızılı taraftarlar stadyuma doğru hareketlenmeye başladı.

Gaziantep'te uyuÅŸturucu operasyonu: 2 tutuklama

GAZİANTEP'te, polisin düzenlediği operasyonda kamyonetin radyatörüne ve yedek su deposuna gizlenmiş, toplamda 9 litre 700 mililitre likit metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Doktor, avukat eşini 14 el ateş ederek öldürdü

DİYARBAKIR'da doktor Mesut Issı (45), çocuklarının da bulunduğu otomobilde tartıştığı avukat eşi Müzeyyen Boylu Issı'yı (47), araçtan indirdikten sonra tabancayla 14 el ateş ederek öldürdü.

Samsun'da liderler birlikte poz verdi

İktidar ile muhalefet, Samsun'daki 100. yıl kutlamalarında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli ile selamlaştı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından tüm liderler Tütün İskelesi'nde birlikte poz verdi.

Ä°spanya'da zafer Marquez'in

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 5. yarışı Fransa Grand Prix'sini, Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez kazandı.

Diyanet'ten 'bayrak ve Atatürk posteri' açıklaması

Diyanetİşleri Başkanlığı'nca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Başkanlık merkez binasına Atatürk posteri asılmadığı ve bayrağın yarıya indirildiği iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter