Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.28.2024, 11:34 PM (GMT)

News - Haberler

Yargıtay'dan kredi masraflarına ilişkin karar

Yargıtay, davacıların icra takibinde bulunmasının, bankalarca alınan kredi kullandırım masraflarının iadesi için 10 yıl olarak belirlenen zamanaşımını durduracağına karar verdi.

Çiftçiye tecavüz iddiası... Mahkemede bunları söyledi

ANTALYA'da 160 TL'lik borcunuödemediği gerekçesiyle iki çocuk babası çiftçi C.H.'ye (55) tecavüz ettiği iddia edilen halı yıkamacı F.S. (30), iftiraya uğradığını öne sürerek, "1020 TL alacağım var. C.H., borçtan kurtulmak için şişenin üzerine oturmuş olabilir" dedi.

Çaya düşen lise birincisi Murat, kayboldu

VAN'ın Gürpınar ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için Zernek Çayı’na giden lise son sınıf öğrencisi Murat Gündüç (17), dengesini kaybedip, çaya düşerek kayboldu. Bölgeye gelen AFAD ve Polis Sualtı Timi, Gündüç'ü arama çalışmalarına başladı.

Koç ailesinin mutlu günü

Üç yıl önce kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Koç’un büyük kızı Esra, yarın üniversiteden mezun oluyor. 4 yıl önce Amerika’da Brown Üniversitesi’nde başladığı eğitim hayatını tamamlayan Esra Koç’un bu mutlu gününe Koç ailesi tam kadro katılıyor.

Ataşehir Belediyesi 600 genci üniversiteye hazırlıyor

Ataşehir Belediyesi üniversite hayali kuran gençlere her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz eğim desteği sağlıyor. Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezileri’nde 600 öğrenci hayatlarının dönüm noktası olan üniversite sınavına, Ataşehir Belediyesi’nin ücretsiz ders destek eğitim programlarıyla hazırlanıyor.

Akşener: Minareyi çaldılar kılıfı 250 sayfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin tüzük kurultayında konuştu. Akşener, "Ülkenin haline bakın: Belediyeler yağmalanmış. Bakanlıklar arpalık olmuş. YSK adeta AK Parti seçim işleri başkanlığı. İktidar adeta sandık darbecisi. Ortağı da onun “hınk” deyicisi. Bir de damat var ki düşman başına. Bastığı yerde ot bitmiyor. Tablo ne yazık ki bu" dedi.

Öner Yağcı - Osmanlı’da ve Cumhuriyette gülmece

Osmanlı’da ve Cumhuriyette gülmece -Osmanlı’nın ilk döneminde loncalara egemen olan tarikatlar (NakşilikKaragöz’ü, BektaşilikBektaşifıkraları doğurur) gülmeceyi de belirler. Ortaoyunu, meddah, Direklerarası,Bekri Mustafa,

Işık Kansu - İmam olmak yeter

İmam olmak yeter -Okullarda boşu boşuna matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih ve de felsefe okutmanın bir anlamı kalmadı.Cumhurbaşkanı olmak için din kültürü ve ahlak bilgisi dersi almak ya da imam okulunda okumak yetiyor.Diplomanız olma...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter