Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.26.2024, 08:27 AM (GMT)

News - Haberler

TRTçalışanları: 'TRT’de siyasi kadrolaşmaya hayır'

TRT’de 169 çalışanın “istihdam fazlası personel” denilerek tasfiye edilmesinin ardından, buna tepki gösteren Haber-Sen ve bir grup TRT çalışanı, dün TRT İstanbul Radyosu önünde bir araya geldi. Tasfiyeleri alkış ve düdük çalarak protesto eden grup, “TRT’de siyasi kadrolaşmaya hayır’, “TRT hepimizin öyle kalsın istiyoruz”, “İhtiyaç fazlası değil yönetim hatası” şeklinde sloganlar attı.

Tek Gıda-İş Sendikası, Türk-İş’ten ayrılma kararını genel kurulda onaya sunacak

Türk-İş’in kurucularından Tek Gıda-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu, aldığı Türk-İş’ten ayrılma kararını 29-30 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek genel kurulda üyelerinin onayına sunacak. Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, “Uzun tartışmaların sonunda Türk-İş’ten ayrılma kararı aldık. Yolumuza bağımsız olarak devam edeceğiz” dedi.

Ä°brahim Kutluay: Gururluyum

Türk basketbolunun efsane isimlerinden İbrahim Kutluay, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko karşılaşmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

AA muhabirini ararken suya kapılan askerlerden biri bulundu

Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma ekibinden 2 asker suya kapılarak kayboldu. Suya kapılan askerlerden biri bulundu.

BDDK: Döviz üzerinden saldırıya uğruyoruz

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, yaptığı açıklamada, "Döviz kurları üzerinden spekülasyonlar yapılıyor. Döviz hareketliliği üzerinden saldırıya uğruyoruz." denildi.

Ekremİmamoğlu'ndan suç duyurusu

Ekremİmamoğlu, Aydın'daki FETÖ davası kapsamında yargılanan bir sanığın, "İmamoğlu'nu FETÖ ile bağlantılı göstermek için baskı gördüğüne" yönelik beyanlarıyla ilgili avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter