Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 10:03 PM (GMT)

News - Haberler

İşte Fatih Terim’in son durumu

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, tecrübeli teknik adamdan yeni bir haber olmadığını, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Halkı sokağa davet eden Milan Belediye Başkanı "pişman"

İtalya, virüse karşı büyük bir sınav veriyor. Yaklaşık bir ay önce Milano Belediye Başkanı halkı dışarı çıkmaya teşvik eden bir video paylaşıyordu. Belediye Başkanı, bu kampanya nedeniyle pişman olduğunu açıkladı.

Beyaz eşyaya koronavirüs darbesi

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, "Koronavirüs nedeniyle önümüzdeki dönemde hem iç talep hem de ihracatta daralma kaçınılmaz" dedi.

Korona günlerinin sessiz kahramanları sahada

Sistem entegrasyon ve saha hizmetleri şirketi Teknoser, koronavirüsle mücadelede; gündelik hayatın devamlılığı için alt yapı oluşturan hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor. Şirketin genel müdürü Ozan İnan, “Şu an interneti bu kadar rahat kullanabiliyorsak, POS makineleri çalışmaya devam ediyorsa, sağlık sistemindeki dijital sistemler aksamıyorsa bunun arkasında sahada çalışan teknisyen ve mühendislerin büyük özverisi var” diye konuştu.

Uzmanından evdeki çocuklar için aktivite önerileri

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evlerinde devam eden çocukların, derslerinden arta kalan zamanda evde ince kas motor becerilerini, öz bakım becerilerini ve kültürel donanımlarını arttıracakları birbirinden eğlenceli etkinlikler bulunuyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter