Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.29.2024, 10:53 AM (GMT)

News - Haberler

Ömer Koç: Değerlerimizin temelinde laik cumhuriyet ilkeleri var

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Arçelik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer M. Koç, “Kuruluşumuzdan bu yana üzerine titreyerek koruduğumuz değerlerimizin temelinde; laik cumhuriyetin ilke ve devrimlerine bağlılığımız, dürüst, adil iş yapış şeklimiz ve çalışma azmimizyatmaktadır. Topluluk olarak ülkemize, geleceğimize yön verecek, hepimize gurur kaynağı olacak kurumlar, markalar ve insanlar kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal: Çay için açıklanan fiyatlar üreticiyi destekler durumda değil"

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trCHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, "Açıklanan çay fiyatlarındaki artış yüzde 21 olurken buna karşılık gübre fiyatları yüzde 100, ilaç yüzde 70 ila yüzde 150, işçilik yüzde 50 artmış. Çay için açıklanan fiyatlar üreticiyi destekler durumda değil." dedi.

Köprüde feci olay

15 TemmuzŞehitler Köprüsü'nde Avrupa yönünde bir kişinin, otomobilini ateşe verip denize atladığı iddia edildi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Yunan gazetesiİmamoğlu'na kumpas mı kurdu? İlginç bağlantılar

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, "Ekrem İmamoğlu’na Yunan gazetesi tarafından yapılan kumpasın ayrıntılarını anlatma vakti geldi değil mi?" diyerek Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ağırel, İmamoğlu ile ilgili iddiaları gündeme getiren Yunan Etnos gazetesinin sahibi ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'samimi' fotoğraflarını paylaştı.

AKP'li belediye kendisini yakan gencin bilgilerini ifÅŸa etti

Gaziantep’in Şahinbey belediyesi, iş başvurusuna olumsuz yanıt aldığı için 8 Mayıs’ta kendisini yakıp intihar eden Eyüp Dal ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada ölen gencin ailesinin mal varlığı ve özel bilgileri ifşa edildi. Sosyal medyada belediyeye tepki yağdı.

Öykü Arin'in annesi: Umutlarınız, dualarınız bizimle olsun

Antalya'da löseminin ender görülen türü Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) ile savaşan Öykü Arin'in (4) 32 gün önce annesinden nakledilen yarı uyumlu iliğin tutup tutmadığı henüz netleşmedi. Sosyal medya hesabından kızının durumuyla ilgili paylaşım yapan Eylem Şen Yazıcı (41), "Tedavi olumlu sonuçlanmazsa yeniden nakil olması gerekebilir. Umutlarınız, dualarınız bizimle olsun" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter