Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 12:15 PM (GMT)

News - Haberler

Selçuk: Okul tatili süresine ilişkin senaryolarımız var

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tatil edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sürecin uzaması ya da uzamamasına ilişkin bizim hazırlıklarımız var, senaryolarımız var” dedi. Selçuk, LGS ve YKS'nin ertelenmesiyle ilgili de, "Eğer sağlık koşulları gerektirirse ertelenebilir" açıklamasını yaptı.

Sivas'ta deprem!

AFAD sosyal medya hesabı Twitter üzerinden merkez üssü Sivas olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Fenerium da kapanıyor!

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiFenerium mağazaları yarından itibaren geçici olarak kapanacak.

Ä°mzayla eldiven

TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman: "Sağlık çalışanları risk altında, koruyucu malzeme eksikliği giderilmeli"

Salgının Göbeğinden

Küresel sağlık krizi, ekonomik liberalizmin NEDEN olduğu zararların bilincine varmak için fırsat olabilir mi?

Yüksel eylemcisine ‘korona’ muayenesi

Kanun hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edildikten sonra “işimi geri istiyorum” talebiyle Ankara Yüksel Caddesi’nde eylem yapan öğretmen Mehmet Dersulu’nun, dün yaptığı eylemde polis tarafından darp edilerek gözaltına alındığı belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: 'İşten çıkarma yasaklanmalı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs salgını nedeniyle çalışma hayatında yer alan milyonlarca işçinin sağlığı için alınması gereken önlemleri 12 maddede sıraladı. Ağbaba, iktidarın aldığı tedbirlerin yanı sıra işçilerle ilgili alınması gereken önlemleri şöyle sıraladı:

Ãœvey evlat muamelesi

İşçi temsilcileri, Çalışma Bakanlığı’ndan koronavirüse karşı ekonomik ve sağlık önlemlerinin bir an önce alınmasını talep etti.

Koronavirüs kıyımı

Tekstildeki siparişler ertelenince fatura emekçiye çıkarıldı. Önemli bir hazırgiyim markası, üretimin azalmasıyla 8 depo işçisini işten çıkardı. İstanbul’daki bir limanda 30 kamyon şoförü kovuldu.

Sola hazır giyim yakışmaz

Prof. Dr. Bilsay Kuruç, Türkiye’nin 20’nci yüzyılın ikinci dilimindeki beyni ve hafızası. Ecevit’in Göreme Sokak’taki beyin takımı içinde yer alan Prof. Kuruç, “Sola hazır giyim yakışmaz, yaratıcı düşünce şart. Dünyadan kopmayalım, küresel sermayeye teslim olmayalım” diyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter