Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 11:49 AM (GMT)

News - Haberler

Koronavirüsten ilk ölüm İstanbul’da mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önceki gün yaptığı basın toplantısında, 89 yaşındaki bir kişinin koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıklamasının ardından ölen kişinin kimliği hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. İstanbul Eczacı Odası kendi sitesinden 89 yaşındaki eczacı İhsan G.’nin Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verileceğini duyurunca, bu kişinin koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

"Koronavirüs, basite alınacak bir salgın değil" Uzman Dr. Tuğçe Kasapoğlu Hürkal'dan önemli uyarı.

Koronavirüs evrim geçirerek daha tehlikeli bir hale gelecek mi? İlerleyen günlerde çocuk ve gençleri daha fazla mı etkileyecek? Virüse yakalanan bir kişi yeniden hasta olur mu? Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Kasapoğlu Hürkal, Cumhuriyet Tv’den Serhat Doğan’ın koronavirüs ile ilgili sorularını tek tek yanıtladı.

YouTube, Facebook ve Twitter'dan küresel salgın sonrası ortak uyarı: İçeriklerinizi yanlışlıkla silebiliriz

YouTube, Facebook ve Twitter, önümüzdeki günlerde oluşabilecek aksaklıklara ilişkin açıklamada bulundu. Şirketler, çalışanların salgından dolayı evden çalışmaya başlaması sonrası kontrolün otomatik yazılıma bırakılması nedeniyle, hak ihlallerine bağlı olarak birçok içeriğin yanlışlıkla yayından kaldırılabileceğini duyurdu.

Çocuk kafamın içindeki korku

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiBen o çocukların yüzlerinde kimi zaman annesiyle bir kamyonda Bursa’ya giden Alper’i görüyorum.

Parası olana özel korona testi!

İstanbul’da özel bir laboratuvarın 1250 TL’ye koronavirüs testi yaptığı belirtildi. İTO’dan Güray Kılıç, “Testler nasıl takip edilecek?” diye sordu




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter