Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 01:23 PM (GMT)

News - Haberler

Koronavirüste sakal tartışması: Sakal enfeksiyonu yayabilir

Tüm dünyada endişe yaratan koronavirüste sakal ve sakal stilinin risk oluşturduğu iddiası, tartışmalara yol açtı. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Eyüboğlu, sakalda tozdan ziyade damlacıkların olabileceğini, bunun da enfeksiyonu yayabileceğini söyledi. Eyüboğlu, sakalın maske kullanımını da zorlaştırdığını kaydetti.

Rıza Çalımbay: Futbolcuların kafası rahat değil

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Federasyonumuz neye karar verdiyse bizim ona ayak uydurmamız gerekiyor. Sadece şu bilinsin ki hiçbir oyuncu huzur içinde ve konsantre olmuş bir şekilde maçlara çıkamıyor. Bu da gayet normal bir şey. Bizler de onların konsantrasyonunu sağlamaya çalışıyoruz. Futbolcuların çoğunun kafası rahat değil" dedi.

İki yıldız gitti, 21 milyon kar ettiler

Süper Lig’in ikinci yarısı devam ederken sürpriz bir şekilde önce Daniel Sturridge, ardından da John Obi Mikel’in sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak fesheden Trabzonspor, 21 milyon 300 bin TL’lik yıllık maaş yükünden kurtulurken, yıllık kadro maliyetini de 126 milyon 157 bin 400 TL rakamlarından 104 milyon 857 bin 400 TL’ye düşürdü.

Hollywood’a koronavirüs darbesi

Koronavirüs salgını yüzünden Hollywood bu yılı 8 milyar doların altında bir hasılatla kapatabilir. Bu da son 20 yılın en düşük gişe hasılatı anlamına geliyor.

Turizme koronavirüs etkisi: Sektörde kartlar yeniden dağılacak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, koronavirüs salgını nedeniyle iptallerin ardı ardına yaşandığını belirterek, “Yurt dışı rezervasyonlarda kayıplar yüzde 40’a vardı. Önümüzdeki dönemde sektörde kartlar yeniden dağılacak” dedi.

Meteoroloji'den kritik uyarı: Kar ve fırtına geliyor!

Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmesine göre, Türkiye soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altında... Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışın etkisi altındayken, iç kesimlerde kar yağışı kendisini gösterecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter