Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.30.2024, 06:09 PM (GMT)

News - Haberler

Fatih’te havuz hesabı tutmuyor!

İstanbul Fatih’te önceki dönem başkan olan Mustafa Demir zamanında yapılan ve her biri en az 80-90 bin lira olan süs havuzları, yeni başkan Mehmet Ergün Turan’ın seçilmesiyle yıkılmaya başlandı.

YSK eliyle sandık darbesi ekonomiyi salladı, TL 3 günde yüzde 3.5 eridi

İstanbul seçiminin iptalinin ardından yükselişe geçen dolar/TL 6.25’e dayandı, Avro 7 liraya aştı. Borsa yüzde 1.5 değer kaybetti. TCMB TL’deki sert değer kayıpları ardından ana fonlama aracı olan 1 hafta vadeli repo ihalelerine ara verdi. Prof. Dr. Aziz Konukman’a göre, kralçıplak, ekonomi daha da kötüye gidecek.

Günde 68 TL gıdaya gidiyor

Herürün ve hizmete üst üste gelen zamlar, açlık sınırının asgari ücreti geçerek 2 bin 47 TL’ye; yoksulluk sınırının da 7 bin 80 TL’ye çıkmasına sebep oldu.

Düzce’de işkence soruşturması

İşkence iddialarıyla gündemden düşmeyen Düzce T Tipi Hapishanesi’nde hak ihlallerinin ardı arkası kesilmiyor. Hapishanedeki tutukluların; ters kelepçelendiği, sürüklenerek koğuşa götürüldüğü, süngerli hücrelere atıldığı ve burada bir saat tutulduğu, boğazlarının sıkıldığı, kafalarına tekme atıldığı iddia edildi. Avukat Ayşegül Çağatay’ın Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunması ü

Lice’de 10 muhtarın yerine kayyım

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, 31 Mart seçimlerinde muhtar olarak seçilen 10 kişi, kaymakamlık kararıyla görevlerinden alındı ve yerlerine kayyım atandı.

Otogaza zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde otogaza litre satış fiyatına 8 kuruş zam yapıldı.

CHP'den Sibel Tüzün tepkisi: TRT yönetimi işine baksın

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trCHP'li Atilla Sertel, "Kimseyi düşüncelerinden dolayı yargılamak ve akılları sıra cezalandırmak TRT yönetiminin haddi değildir. TRT yönetimi işine baksın, kamu yayıncılığı yapsın” açıklamasını yaptı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter