Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 08:56 PM (GMT)

News - Haberler

SunExpress'ten "sefer iptali" açıklaması

SunExpress'ten yapılan açıklamada, koronovirüse karşı tedbir amaçlı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından getirilen seyahat kısıtlamaları doğrultusunda, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşların 14 Mart 2020 saat 8.00’den 17 Nisan 2020’ye kadar durdurulduğu bildirildi

Seyircisiz derbide hedef galibiyet

Süper Lig’de son 9 maçta rakiplerine yenilmeyen Galatasaray, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor.

İstanbul Eczacı Odası'ndan açıklama: ‘Krizi fırsata çevirmeye çalışanlar tespit edilmelidir’

İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu, koronavirüs vakaları devam ederken maske, dezenfektan gibi ürünlerdeki fiyat artışlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Yaşanan fiyat artışları ile ilgili eczacılarımızın hedef gösterildiğine şahit olmaktayız. Tüm halkımız bilmelidir ki, yaşanan fiyat artışının sorumlusu asla eczacı değildir" dedi.

Tüketiciye "doğru dezenfeksiyon" uyarısı

Koronavirüs gündemi sonrası artan ortam dezenfeksiyonu talebinde tüketicilerin mağdur olmaması için dernekler ve sektör temsilcileri doğru uygulamalar hakkında uyarılarda bulundu: Püskürtme yöntemiyle yapılan işlemin etkinlik düzeyi 24 saatle sınırlı kalıyor. Kuru buhar uygulamalarıyla süreyi yaklaşık 1 aya kadar uzatabiliyoruz. İşin sırrı da burada...

Muay thai hocası, bir sporcusuna daha cinsel saldırıda bulunmuş

Konya'da 2'si 18 yaşından küçük, 3 kız sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan muay thai hocası ve aynı zamanda il temsilcisi Mehmet Ali A.'nın (47), 17 yaşındaki bir başka sporcusuna da cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter