Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.28.2024, 11:47 PM (GMT)

News - Haberler

Emekçi ne yapacak?

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet Gazetesiİşyerleri tuvaletlerinde hijyenik ortam ve malzeme yetersiz. Yemekhane-dinlenme alanları ortak ve kalabalık. Okullar ve kreşler tatil edildiğinde çalışan anne ve babaların çocuklarına kimlerin bakacağı sorun yarattı. Uzmanların önerdiği 1 metrelik mesafe toplu taşıma araçlarında yok.

İtalya'da bir günde kaydedilen en yüksek ölüm!

İtalya’da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) yaşamını yitirenlerin sayısı 250 kişi artarak, 1266'ya yükseldi. Ülkede, 3 hafta önce görülmeye başlayan Kovid-19 nedeniyle bilanço ağırlaşmaya devam ederken, bugün bir günde kaydedilen en yüksek ölüm sayısına ulaşıldı.

Valilikten 'koronavirüs' yasağı!

Gazintep Valiliği, koronavirüs yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında kent genelinde 20 gün süreyle her türlü gösteri, eylem ve toplantının yasaklandığını duyurdu.

Yargıda koronavirüs önlemi

Hakimler ve Savcılar kurulu, koronavirüs nedeniyle gerekli durumlarda yargılamaları SEGBİS uygulaması üzerinden yapacağını duyurdu

Başkan Soyer'den anlamlı koronavirüs tedbiri

Başkan Tunç Soyer, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından 12 yaş altı çocuğu bulunan belediye çalışanlarına idari izin uygulanacağını duyurdu.

THY ve Pegasus 9 Avrupaülkesine uçuşlarını durdurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 9 Avrupa ülkesine uçuş yasağı getirildiğini açıkladı. TÜRK Hava Yoları (THY) ve Pegasus koronavirüs nedeniyle 9 Avrupa ülkesine 17 Nisan tarihine kadar uçuşlarını durdurduğunu duyurdu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter