Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 07.02.2024, 05:29 AM (GMT)

News - Haberler

Cindoruk: YSKüyeleri istifa etmeli

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, YSK’nin iptal kararı üzerine yardımıcısı eski bakan Ufuk Söylemez aracılığıyla yaptığı açıklamada, YSK üyelerinin istifa etmeleri gerektiğini belirtti.

Ä°stanbul'da dev sahte para operasyonu

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİstanbul'da bir şebekenin piyasaya sürmek üzere yüklü miktarda sahte dolar ve Türk lirası bastığını tespit eden ekipler, 2 milyon sahte ABD doları ele geçirdi.

HDP'den Anayasa Mahkemesine baÅŸvuru

Halkların Demoktarik Partisi (HDP), YSK'nin Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen ve belediye başkanı seçilen adaylara mazbata verilmemesine ilişkin kararını bireysel başvuru yoluyla Anayasa Mahkemesine taşıdı.

İstanbul Barosu'ndan YSK kararına karşı eylem çağrısı

İstanbul Barosu, YSK'nin İstanbul kararına karşı nöbet eylemi çağrısı yaptı. Baronun açıklamasında, "Hukuksuzluğun sergilenmesi ve 23 Haziran seçimlerinde hukuk güvenliği için dayanışma oluşturulması için her gün 20.00-21.00 saatleri arasında İstanbul Barosu Merkez Binasıönünde dayanışma nöbeti tutulacaktır" denildi.

Erdoğan'dan seçim toplantısı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AKP il yöneticileri ve bazı bakanlarla birlikte seçim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter