Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 07.02.2024, 11:08 AM (GMT)

News - Haberler

Oyunculuk sınavı yargıda

HacettepeÜniversitesi’nde Oyunculuk Bölümü’ndeki öğrenciler, fakültenin tutumu nedeniyle Devlet Tiyatroları’nın 8 yıl sonra açacağı kadro sınavını kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

‘Romandan tiyatroya uyarlanan eserler artıyor’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 11.’sini düzenlediği Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluşan tiyatro oyuncuları Nedim Saban, Celile Toyon ve Korel Cezayirli ile “Romandan Tiyatroya” konulu söyleşi yapıldı.

Çok yaşa sen Gülriz...

Türk tiyatrosunun önde gelen isimlerinden Gülriz Sururi’nin anısına sahneye taşınan “Ayşe Opereti”nin her bir ezgisinde, deyim yerindeyse, Sururi’nin yaşamından kesitler var...

CHP'li gençler 'Üç Fidan'ı andı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trCHPİstanbul Gençlik Kolları üyesi bir grup, 47 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı andı. Taksim'den, Dolmabahçe'ye yürüyen grup, 6'ncı Filo'nun denize döküldüğü noktada denize karanfil attı.

AKP'den, AA'nın "43 kişinin FETÖ irtibatı bulundu" haberine ilişkin açıklama

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Anadolu Ajansı'nın İstanbul seçimleriyle ilgili 43 sandık başkanı ve üyesinin FETÖ'yle irtibatı bulunduğu iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yavuz, ''Belgeye dayanmayan veya teyit edilmemiş hiçbir bilgiyi de kamuoyuna saygımızın gereği olarak bugüne kadar asla paylaşmadık." ifadelerini kullandı.

Devşirket kapandı, yüzlerce kişi işsiz kaldı

Kocaeli’de 1998 yılında kurulan ve İSO En Büyük 500 Şirket listesinde Türkiye’nin 253’üncü büyük firması olan Yıldız Sunta, üretimi bitirdi. 645 işçi içerde kalan paralarını alamadan işsiz kaldı.

Şehit cenazesinde gözaltına alındılar... CHP'den açıklama

Suriye’de terör örgütü PKK/YPG mensuplarının saldırısında şehit olan Piyade Deniz Yüzbaşı Celalettin Özdemir, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Sabah gazetesi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun camiye gelmesinden önce Kılıçdaroğlu’a korumalık yapacak 35 kişinin cami avlusunda gözaltına alındığını öne sürdü. CHP ise gözaltına alınan kişilerin birkaçı haricinde kendileriyle ilişkisi bulunmadığını açıkladı.

Karnına saplanan zıpkınla hastaneye kaldırıldı!

Samsun’da balık tutmak için denize giden bir kişi yere bırakmak için elinden attığı balık avlamada kullandığı zıpkının mekanizmasından çıkması sonucu karnından vuruldu. Zıpkın karnına saplanmış halde hastaneye kaldırılan Semih Demir ameliyata alındı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Filede en iyiler belli oldu

Eczacıbaşı VitrA ile VakıfBank'ı karşı karşıya getiren final serisinin en değerli oyuncusu sarı-siyahlılardan Zhu Ting oldu

AKP'de ErdoÄŸan'dan sonra gelen isim belli oldu mu?

Müderrisoğlu'ndan ilginç çağrı. Okan Müderrisoğlu, 'Hasbilik Hesabilik Farkı' başlık köşe yazısında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referans göstermesini yetersiz buldu. Müderrisoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na çağrı yaparak Erdoğan'dan sonra gelen isim olarak ima ettiği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'iştahla sahiplenilmeme'sini eleştirerek 'Cumhurbaşkanı'ndan sonra gelen isimler ile siyasi seçenekler arasında ne tür yedekleme yaptığını açıklamasını istedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter