Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 07.07.2024, 05:31 PM (GMT)

News - Haberler

İş Sanat Konser Salonu’ndan renkli bir veda

Renklerin Dansla Buluştuğu Bir Gece: Calpulli Meksika Dans Topluluğu İş Sanat Konser Salonu, konser sezonunu renkli bir performans ile sonlandırıyor. Meksika’nın en dikkat çeken topluluklarından Calpulli Meksika Dans Topluluğu “Düğün Seremonisi” adlı gösterisini 16 Mayıs’ta saat 20.30’da sahneleyecek.

Müzik emekçileri örgütleniyor

Müzik enstrümanları yapımcıları, Müzik Enstrümanları Derneği çatısı altında örgütlenmek için harekete geçti.

‘Dünya Sanat Günü’ UNESCO Uluslararası Günleri'nde

Uluslararası Sanat Dernekleri Başkanı Bedri Baykam, dün Piramid Sanat’ta düzenlediği basın toplantısında ‘Dünya Sanat Günü’nün UNESCO Yürütme Kurulu’nda oybirliğiyle ‘UNESCO Uluslararası Günleri’ arasına alındığını duyurdu.

CRR’de ‘7 Şef 7 Solist’ konserleri sona erdi

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası(İDSO) ve Cemal Reşit Rey(CRR) Konser Salonu işbirliğiyle yıl boyunca gerçekleşen “7 Şef 7 Solist” programı 3 Mayıs Cuma akşamı ünlü Polonyalı şef Michal Nesterowicz yönetiminde solist Güney Koreli keman yıldızı Sooung Yoon konseriyle noktalandı.

Eviner ve Altındere’ye destek

Çağdaş sanatı desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdüren SAHA, 11 Mayıs - 24 Kasım tarihleri arasında Ralph Rugoff küratörlüğünde düzenlenen 58. Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi’ne davet edilen Halil Altındere’nin Neverland başlıklı eserine prodüksiyon desteğive Türkiye Pavyonu’nda sergilenen İnci Eviner’in Biz, Başka Yerde adlı eserine prodüksiyon ve yayın desteği veriyor.

YSK'nin kararının ardından Fitch kritik Türkiye değerlendirmesi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Türkiye analisti Edward Parker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının ekonomiyi yeniden dengeleme ve istikrara kavuşturma planında yaklaşık iki ay daha belirsizlik anlamına geldiğini belirtti.

Dijitalleşme verimi artırır

Ekilenürün için doğru gübrelemeyi gösteren, hava şartlarını tahmin ederek çiftçiyi doğru yönlendiren ve uzaktan algılama-uydu teknolojisi gibi dijital teknoloji yöntemleriyle üretimdeki verimin artırılması hedefleniyor. Tekfen Holding de, Toros Tarım’ın 3 milyar TL’lik cirosunun yaklaşık yüzde 8.5’ini, daha fazla verim elde edebilmek için Ar-Ge faaliyetlerine ayırdı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter