Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 10.05.2024, 11:31 AM (GMT)

News - Haberler

FIBA, tüm basketbol organizasyonunu durdurdu

Euroleague yönetimi, İtalya ve İspanya'daki gelişmeler üzerine insan sağlığı için maçların 'bir süre' durdurulması kararını görüşmeye başladı. Aynı saatlerde toplanan Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, 13 mart tarihinden itibaren tüm oyunları durdurduğunu açıkladı.

İzmir'de pompalı tüfekle AVM'ye giren şahıs yakalandı

İzmir’in Bornova ilçesinde elinde silahla AVM’ye giren bir kişi nedeniyle, alışveriş merkezi boşaltıldı. İçeriden silah sesleri gelirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. AVM'yi kısa sürede boşaltan polis ekipleri, şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

16 yaşındaki çocuğa dayısından cinsel istismar!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde lise öğrencisi E.E.'ye (16) dayısı B.E.'nin (34) cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Anne N.E, ailesinin ölüm tehditleri nedeniyle kızıyla Ankara'ya kaçarak, kardeşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Makarnaüreticilerinden 'fiyat artışı' açıklaması

Makarna Üreticileri ve Sanayicileri Derneği (MÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uysallı, makarna, bulgur, un gibi ürünlerin üretiminde sıkıntı olmadığını, vatandaşların paniğe kapılmaması gerektiğini belirterek, "Piyasaya arz ettiğimiz makarnanın fiyatında herhangi bir artış yapmadık. Fiyatlar bir ay öncesiyle kuruşuna kadar aynı. Kimse fırsatçılık yapmaya kalkmasın. Herkesten hassas davranmalarını bekliyoruz" dedi.

LeBron: 2020'yi iptal edelim

Los Angeles Lakerslı basketbolcu LeBron James: "Spor organizasyonlarını, okulları ve işe gitmeyi iptal eder hale geldik. Bizim asıl iptal etmemiz gereken 2020 yılı. Gerçekten çok zorlu bir 3 ay geçirdik. Tanrı sizi korusun ve güvende kalın."




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter