Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 10.05.2024, 11:57 AM (GMT)

News - Haberler

Trabzonspor: 'Ya MHK istifa , ya da.."

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Zekeriya Alp’i istifaya davet ederek, “Mahkemeye vermekle tehdit etmek husumetin doğduğunu ve bundan sonra Trabzonspor aleyhine taraf olduğunuzu göstermektir. Bizler camizamızın ayağına taş değdirmemeye yemin ettik. Sizin ve gizli mahfillerde pusu kurmaya çalışan zihniyetin tüm temsilcileri ile istifasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP'li vekil skandal diyerek duyurdu: 'Ders notları değiştirildi'

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın E-Okul sisteminde skandalı yaşandığını öne sürdü. Aytekin'in iddiasına göre; Milli Eğitim Bakanlığı'nın yazılımı olan E-Okul sistemine giren bazı kimseler notları değiştirdi ve öğrencilerin almadığı, görmediği, sınıfta işlemediği dersleri karneye yazıp her birine ders notu olarak 100 puan verdi.

CERN yönetimi Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret etti

Dünyanın önde gelen bilim oluşumlarından CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) heyeti, Boğaziçi Üniversitesi’nde bilim insanları ile buluştu. CERN, Türkiye’nin daimi üyeliği konusunda karar için bir değerlendirme raporu hazırlayacak.

O kulüp başkanı kim?

Rıdvan Dilmen'in Trabzonspor kulübünün sert açıklamaları sonrası Göksel Gümüşdağ'ın adını anması futbol dünyasında tartışma ortamı yarattı.

MH17: 298 kişiyi taşıyan Malezya uçağının 2014'te düşürülmesiyle ilgili dava Hollanda'da başlıyor

Malezya Hava Yolları'na bir yolcu uçağının 17 Temmuz 2014'te Ukrayna'da Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki bir bölgede füzeyle düşürülmesiyle ilgili dava bugün Hollanda'da başlayacak. Yargılanan dört kişi, cinayetle suçlanıyor. Boeing 777 tipi uçağın düşürülmesi sonucu 10 ülkeden 298 yolcu ve mürettebat ölmüştü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yöneticilerin yarısı kadın

Türkiye’de en çok kadın yöneticinin görev yaptığı kurumlardan biri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 34 daire başkanından 17’si, 156 müdürden 77’si kadın. Büyükşehir’deki beş genel sekreter yardımcılığı görevinden ikisini de kadınlar yürütüyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter