Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 09.24.2024, 07:28 AM (GMT)

News - Haberler

Ekonomide virüs ateşi

Koronavirüs dünya ekonomileri için risk haline geldi. Virüs, Çin’in Asyalı komşularını ve emtia ihracatçılarını da zorlukla yüz yüze bırakacak.

Patron, 3 yıldan vazgeçti

Yaklaşık 130 bin işçiyi kapsayan metal sözleşmesinde, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında saatler süren pazarlık görüşmelerinde işverenden geri adım geldi. MESS, sözleşmenin 3 yıllık olması ısrarından vazgeçti.

AÄŸla sevgili yurdum aÄŸla

Dünyanın her yerinde olan deprem Türkiye, İran ve doğa olaylarını “kader” olarak gören ülkelerde yıkıcı oluyor. Marmara depreminde hangi ihmaller sonucu binlerce insanımızı yitirdiysek Elazığ’da da aynı ihmal ve aynı yönetim anlayışının sonucunda insanlarımı enkazların altında ölüme gönderdik. Yeraltı sularının yoğun olduğu, aşınıma karşı dirençsiz, akarsu debilerine mahalleler kurduk. 1156 yılında yapılan ve yerli Pisa Kulesi sayılan Harput’taki Ulu Camii, yapım tarihi bilinmeyen Harput Kalesi ve Harput konakları tarihe meydan okurken beş-on yıl önce yapılan binalarımız insanlara mezar oluyor.

Kobe Bryant: 'Pilot kazadan hemenönce yükselmeye çalıştı'

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiBasketbol efsanesini ile birlikte toplam 9 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan helikopter kazasının nedenini araştıran Amerikalı yetkililer, pilotun kazadan hemen önce bir bulut tabakasına girmemek için helikopterin irtifasını artırdığını açıkladılar.

200 kuyumcu lokumcu oldu

Yılda yaklaşık 45 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbul’un tarihi alışveriş merkezi Kapalıçarşı’da son 1 yılda 50 kuyumcu dükkânı kapandı. Çarşıda bin olan kuyumcu dükkânı sayısı da dört yılda 800’e geriledi.

Kavgayı telefon başlatmış

Trabzon-F.Bahçe ve Malatyaspor arasındaki ‘erteleme savaşı’nın perde arkasında, ‘işgüzar’ bir yorum var.

Prime hayat dopingi

Geçen yıl hayat dışı branşta yüzde 21.3 artışla 57.9 milyar lira, hayat branşında yüzde 64.1 artışla 11.3 milyar liralık prim üretildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter