Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 09.24.2024, 03:25 AM (GMT)

News - Haberler

'UÄŸur Mumcu bir Cumhuriyet ordusudur'

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiYazarımız Mustafa Balbay, Uğur Mumcu'nun katledilişinin 27. yıldönümü için hazırladığı yazı dizisinin ikinci bölümünde; yakın arkadaşı Ali Sirmen ve Sakıncalı Piyade’yi sahneye koyan sanatçı Rutkay Azİz ile 'gelmiş geçmiş en büyük gazeteci'yi konuştu...

Kantinlerde yiyecek satışına önlem alınmadı

Devlet okullarında kantinlerden aldıkları yiyecekler yüzünden ölen çocuklara ilişkin tartışma devam ederken, MEB’in kantinlere ilişkin şikâyetlerde çocukların hayatlarını hiçe sayarak “süreci yazışmalarla uzattığı” ortaya çıktı.

Erdoğan'dan deprem açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Elazığ’da meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremin en az kayıpla atlatılması ve vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarımız gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Çevre ve Şehircilik, İçişleri ve Sağlık Bakanlarımızıbölgeye gönderdik" açıklamasında bulundu.

Kandilli: Artçıların devam etmesi bekleniyor

Boğaziçi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ali Pınar ve Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat Kandilli Rasathanesi'nde, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremleilgili açıklama yaptı.

Deprem sonrası AKUT'tan ilk açıklama

Elazığ'daki depremin ardından AKUT'tan yapılan açıklamada, "Bingöl ekibi Elazığ’da bölgeye hareket etmiş; AKUT Mersin, Antep, Trabzon ve Rize ekipleri ise bölgeye intikal için hazırlıkları yapıyor." denildi.

Kılıçdaroğlu’ndan Elazığ talimatı

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti kurmaylarını harekete geçirdi. Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı, yürütülen çalışmalara destek verilmesi için görevlendirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter