Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 10.06.2024, 01:13 PM (GMT)

News - Haberler

Fındık’ın cansız bedeni, Tokat’a gönderilecek

Tokat'ın Turhal ilçesindeki Kayacık köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu olan ve ölümcül 'distemper'e (gençlik hastalığı) yakalanan 'Fındık' adlı köpek, Ankara'da tedavi gördüğü klinikte kurtarılamadı. Fındık’ın cansız bedeni, Kayacak köyüne gönderilecek.

Huzursuz bacak sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

Huzursuz bacak sendromunun ülkemizde görülme sıklığınının yüzde 3 civarında olduğu belirtiliyor. Peki ama huzursuz bacak sendromu nedir, belirtileri nelerdir, tedavisi var mıdır? Nöroloji Uzm. Dr. Figen Hanağası huzursuz bacak sendromuna dair tüm merak edilenleri anlattı.

Atlarözgürlüğüne kavuşsun

İstanbul Adalar’da “Atla Yaşam Hakkı Savunucuları” ve “Ada, At ve Biz Grubu” yaşanan at krizi için bir araya gelerek, “Yassıada olmak istemiyoruz” dedi.

Erzincanspor yöneticileri gazeteciyi döverek hastanelik etti!

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiErzincan’da görev yapan Kazankaya Gazetesi Muhabiri ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) temsilcisi İbrahim Gürler, yazdığı haberden dolayı Anagold 24 Erzincanspor kulüp yöneticisi 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Hastanelik olan gazeteci darp raporu alarak karakola şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter