Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 09:21 AM (GMT)

News - Haberler

İşte ayrılığın perde arkası

Başkan Ağaoğlu, ‘Boğazına takılırım’ sözünü unutmadı, kulübün ağır toplarıyla yaptığı görüşme sonrası Ünal Karaman’ı görevinden aldı.

‘Doğum günleri mezar başında geçmesin’

Bugün, Gezi Direnişi sırasında polisin attığı biber gazı fişeğiyle başından vurulan ve 269 günlük komanın ardından 15 yaşında yaşamını yitiren Berkin Elvan’ın 21’inci doğum günü. Anne Gülsüm Elvan, bir anne için evladının doğum gününde mezarı başında olmanın çok büyük bir acı olduğunu söyleyerek, “Yaşatılsaydı bugün ona güzel bir doğum günü yapacaktım. Elimde karanfil, değil pasta olacaktı. Onun yerine benim bir dileğim var. En azından vuranlar yargılansın. Doğum günleri mezar başında değil, aileleriyle geçsin” dedi.

AVM’ye jet çed

Samsun’un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde yüklenici Abdulvahap Çelik tarafından yapılan ve açılış için gün sayan AVM projesi ile ilgili 25 Aralık 2019 tarihinde başlayan 31 Aralık 2019 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Katliam itirafı

Yeşil Yol güzergâhındaki yaylalarda betonlaşmanın önüne geçilemez hale geldi. Yaylaların otantik mimarisi kayboldu.

Kapanan santrala teÅŸvik

Baca filtresi kullanmadığı için mühürlenen santrallar 21 ayda yaklaşık 1 milyar TL teşvik almış.

Adnan Saygun’da müzik şöleni

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) 2020’nin ilk ayında dolu bir programla sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Yarının Kadın Yıldızları’na destek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali kapsamında, TSKB (Türkiye Sınai Kalkınma Bankası) işbirliğiyle hayata geçirilen Yarının Kadın Yıldızları projesine başvurular başladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter