Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 09:20 AM (GMT)

News - Haberler

Misafir isimler Eskişehir’de

Odunpazarı Modern Müze (OMM) farklı kültürlerden sanatçıları Misafir Sanatçı Programı kapsamında bir araya getiriyor.

Alkışlarla bitemeyen yeni yıl konseri!

Zorlu PSM’nin salon ve iki balkonunu hıncahınç dolduran seyirciler birer birer ayağa kalkıp alkışlıyor, alkışlar dinmiyor, bitmiyor! Bravo sesleri ayrı. Şef Rengim Gökmen, yılların şefi, elbette alışık bu alkışlara, ama devam diyor, seyirci istiyor madem, bir şarkı daha! Bu böyle üç kez tekrarlanıyor, üstelik de şefin kendisinin dediği gibi, hayli uzun, iki bölüm, tam on parçalık bir konserin ardından.

Teröre destek veren hamle

ABD’nin İranlı komutan Süleymani suikastı sonrasında NATO ülkedeki eğitimi askıya aldı.

Yeni gerilim hattı

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Güneş, özellikle İran siyaseti üzerine çalışmalarıyla biliniyor. ABD-İran geriliminde gelinen aşamayı konuştuğumuz Güneş yalnız Irak’a bakarak sorunu anlayamayacağımızı vurguluyor.

Bağdat'ta araç konvoyuna hava saldırısı

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiIrak Güvenlik Güçleri, Bağdat'ın kuzeyinde bir konvoya hava saldırısı düzenlendiğini ve en az 6 kişinin yaşamını yitirdiğini iddia etti.

Bilim yerine Risalei Nur

Bingöl Üniversitesi’nde bir doçentin derslerinde Nur Külliyatı anlattığı ortaya çıktı.

İdil Güral’dan yeni sergi

Sanatçı İdil Güral’ın kişisel sergisi dün Feyziye Mektepleri Vakfı Galeri Işık Teşvikiye’de açıldı. Sergi, 25 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.

İğrenç iftirayla boğuşuyoruz

Van’ın Çatak ilçesinde birbirine sarıldıkları için disiplin cezası verilen ve Türkiye’nin gündemine oturan iki öğretmen Cumhuriyet’e konuştu.

‘Zorlu’ itiraf

MHK Başkanı Alp, Ali Koç ile yapılan görüşmenin yerinin yanlış olduğunu belirtti.

Vedat Günyol için sempozyum

İstanbul Barosu, Türkiye Yazarlar Sendikası, Kartal Belediyesi ve gazetemizin ortaklaşa düzenlediği Vedat Günyol ve Deneme Üzerine Sempozyum, yarın (5 Ocak Pazar) saat 13.30’da başlayacak.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter