Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 05:17 AM (GMT)

News - Haberler

Tapu sorgulamaya kısıtlama

Kanalİstanbul projesinin güzergâhın-daki mülkiyet tartışmaları sürerken bölgede Kuveytli bir şirketin 53 dönüm, Suudi Arabistanlı bir iş insanın da 9 dönüm arazi almasının ortaya çıkmasının ardından Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü belediyelerin tapu bilgilerine ulaşımınakısıtlama getirdi.

Olimpiyat sonrası tufan!

Federasyonların büyük bölümü sınıfta kaldı, Tokyo 2020’nin ardından değişim hamlesi başlayacak

Öngörülü Araplar!

10 ilçeyi kapsayan “Yenişehir”de kanalın çevresine, konutlar, oteller, sanayi siteleri, teknoparklar, üniversiteler, haller, TIR-kamyon parkları, kongre ve fuar merkezleri, kamping alanları, spor tesisleri, tam donanımlı hastaneler yapılması planlanıyor.

İstanbul’un sinemayla randevusu sona erdi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından düzenlenen 22. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali 26 Aralık’ta sona erdi.

‘Paravanlar’ perde diyor

Yağmur Yağmur’un uyarlayıp yönettiği “Paravanlar”, Türkiye’de ilk kez profesyonel bir tiyatro tarafından sahneleniyor.

CRR Senfoni Orkestrası amacı gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Senfoni Orkestrası, şef Cem Mansur yönetiminde Sultangazi, Kartal ve Bakırköy ilçelerinde bulunan İBB’ye bağlı kültür merkezlerinde ücretsiz ve açıklamalı üç konser vererek iyi müziği canlı olarak herkese ulaştırma ve insanları klasik başyapıtlarla tanıştırma amacını gerçekleştirdi.

AksalÖdülü’ne son başvuru 15 Şubat

Yazınımıza kazandırdığı yapıtlar ve yetiştirdiği öğrenciler ile kültür dünyamızda seçkin bir yer tutan Sabahattin Kudret Aksal adına, ailesi tarafından oluşturulan “Sabahattin Kudret Aksal Yazın Ödülü”nün ikincisi, Aksal’ın doğumunun 100. yılı olan 2020’de Tiyatro Oyunu dalında verilecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter