Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 03:27 AM (GMT)

News - Haberler

RTÜK 'tehditi, hakareti' örttü

Yandaş kanallardaki kadına yönelik şiddet, istismar ve birçok konuda yurttaşların binlerce şikâyetini görmezden gelen RTÜK, Akit TV’nin Cumhuriyet gazetesi ve Işık Kansu’ya yönelik tehdidini işleme koymadı.

İstismara yargı zırhı

11öğrenci sınıf öğretmeninden taciz nedeniyle şikâyetçi oldu, öğretmen 6 yıl boyunca görevdeydi.

Çalışanın stresi 10 yılda arttı

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiKariyer.net’in CURIOCITY ile yaptığı araştırmaya göre, 10 yıl öncesine kıyasla, çalışanların daha stresli olduğu düşüncesine katılanların oranı yüzde 86 oldu.

KomÅŸudaki tehlike

Iğdır’a 16 km mesafedeki Metsamor nükleer güç santralı, ömrünü 2005 yılında tamamlamasına rağmen hâlâ çalışıyor. Ermenistan’da 1977’de kurulan santral Türkiye için de tehlike yaratıyor.

Çerez paranız varsa şanslısınız

Yeni yıla saatler kala yılbaşı alışverişi de hızlandı. Bu yıl ekonomik krizin gölgesinde yeni yıla girmeye hazırlanan yurttaşın evde yılbaşı sofrası hazırlama maliyeti dört kişilik bir aile için yaklaşık 500 TL’den başlıyor.

Önce Leyla, sonra Osman ve sonunda Zeki Müren!

Ezel Akay, 2019 yılının son günlerinde üç ayrı filme imza attı. Akay, yakında gösterime girecek olan “9 Kere Leyla”, “Osman Sekiz” ve “Zeki Müren Öpücüğü” filmleriyle 2020 yılında da adından en çok söz ettiren yönetmen olacak!

‘Hayat Başka Yerde’

Sanat nedir?Üstün bir yaratıcılık, bir arama ya da sorgulama biçimi midir? Bir “şey”in sanat olduğunu kim nasıl belirleyebilir? İşte bu soruların cevabını bulabilmek için fotoğraf sanatçısı Laleper Aytek, 30 yılı aşkın bir süredir fotoğraf sanatı ile ilgilendi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter