Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 11:24 PM (GMT)

News - Haberler

Vakfa AKP’li yönetici atandı

Cumhurbaşkanı başdanışmanı, eski vekil İsrafil Kışla, 2 yıl 2 gün önce kurulan ‘15 Temmuz’ vakfının yöneticisi oldu.

Doğru adımı boşa düşürecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz Tunus ziyaretini değerlendiren Türkiye’nin eski Tunus büyükelçilerinden Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı, Tunus’un Libya’daki iç savaşın diplomatik yollarla çözülmesi için rol oynayabileceğini ancak Libya’ya askeri olarak müdahil olmaya karşı çıkacağını söyledi.

Ä°stanbullu itiraz etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara Kanal İstanbul projesine “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de bulunan merkezlerine akın etti.

Gemi garantisi verilecek

Kanalİstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP’li Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” dedi.

Bu mahalleölüm korkusuyla yatıp kalkıyor

Edirne’nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde baz istasyonun yanında evleri bulunan kanser hastası vatandaşlar, sokakta bulunan 20 evin 20’sinde de en az 1 kanser hastası olduğunu öne sürerek yetkililerden yardım istedi.

Çernobil: 'Hayalet kasaba'da ilk Noel ağacı

1986'daÇernobil Nükleer Santrali felaketinin meydana geldiği bölgeye en yakın yerleşim yeri olan Pripyat kasabasındaki meydanda ilk kez bir Noel ağacı süslendi. Çernobil'e 3 km uzaklıkta olan ve patlama öncesinde 47 bin kişinin yaşadığı Pripyat, radyasyon kirliliği nedeniyle hala boş duruyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter