Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 11:28 PM (GMT)

News - Haberler

Arapların kanal aşkı

Kanalİstanbul güzargâhında projenin açıklanmasından sonra Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın da arazi aldığı ortaya çıktı. CHP’li meclis üyesi Nadir Ataman, “Nerdeyse bir Arap kantonu kuruluyor” dedi.

Kanalİstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 27 Aralık cuma günü için işlem kabul edilmeyeceğini açıklarken, hafta sonu ve yeni yıl resmi tatilleri nedeniyle itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

Demirtaş’a doktor uyarısı

İHD Hapishane Komisyonu üyeleri, geçen günlerde kalp spazmı geçiren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la Edirne Cezaevi’nde görüştü.

‘Limitsiz’ düşüş

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiTFF’nin yüzde 10’luk limit artışı ile ara transfere biraz daha fazla kaynak ayırmayı planlayan kulüpler, önceden el sıkıştıkları birçok futbolcu ile yeniden masaya oturmak zorunda kalırken, ekonomistler, TFF’nin limit aşımına sıcak bakmasını skandal olarak yorumladı. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmayla da ters düşen bu uygulama Nihat Özdemir federasyonunu önümüzdeki günlerde bir hayli zorlayacak.

Korkudan, korkmaktan korkmak!

Yaşar Kemal’in 1969’da yazdığı ve 2013’te yayımlamaya karar verdiği romanı “Tek Kanatlı Bir Kuş” Mehmet Birkiye’nin uyarlamasıyla İş Sanat sahnesindeydi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter