Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 09:14 PM (GMT)

News - Haberler

Suçluyu kayırma suçu işleniyor

CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminde bulunulan Çubuk’taki olaylara ilişkin rapor hazırladı ve İçişleri Bakanlığı aleyhinde savcılığa suç duyurusunda bulundu. Raporla, “suçluyu kayırma ve yargıyı etkilemeye teşebbüs etme” suçlarının işlendiği belirtildi, “Genel Başkanımıza yönelik gerçekleştirilen menfur linç girişimi hiçbir biçimde ‘protesto’ tanımlaması ile geçiştirilip küçümsenemez” denildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu Yavaş’a verdiği talimatı açıkladı

Eski CHP milletvekili Aygün’ün iddialarını her iki taraftan da dinlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Yavaş’ın yasaları uyguladığını söyledi. Kanal İstanbul müteahhitlerini uyaran Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası için “Erdoğan ailesi savunma sanayiini yönetmek istiyor” dedi.

Zamlar peÅŸ peÅŸe geldi!

2020 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi, pasaport, ehliyet harcı, trafik cezaları, yurt dışından getirilen cep telefonları için yeni zamlar geldi. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

EHP'den Kadıköy'de asgari ücret eylemi: Ücretleri arttırın, borçları silin!

Emekçi Hareket Partisi İstanbul İl Örgütü üyeleri, asgari ücretin belirlenmesine günler kala, Kadıköy'de eylem gerçekleştirdi. Önce Rıhtım'da "Ücretleri artırın, borçları silin, emeklilik hakkımızı verin ya da defolun gidin!" sloganı taşıyan bildiriler dağıtıldı, ilerleyendakikalarda parti sözcüsü Özge Akman'ın katılımıyla, eylem düzenlendi.

İYİ Partili Başkana silahlı saldırı!

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiİYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş’a henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı girişiminde bulunuldu.

Evsizler trajedisi...

Dünyanın gerek ekonomik gerekse askeri en güçlü ülkesi. Bazılarına göre fırsatlar ve rüyalar ülkesi. Avrupa’ya göre yabancıya daha dost insanların ve göçmenlerin ülkesi. İnsan hakları, basın ve düşünce özgürlüğü, kuvvetler ayrımının en güçlü olduğu yetenek ve rekabetin teşvik gördüğü bir ülke.

Belçika’da ‘Neşeli Günler’

Belçika ve diğer Avrupa ülkelerinde çam ağacı ve hediye paketleri gibi Noel ile özdeşleşen “The Sound of Music” (Neşeli Günler) filmi Noel’den önceki son pazar olan 22 Aralık’ta (bu akşam) son kez normal televizyonda gösterilecek.

Paris’te eylem ruhu

Fransa, Macron yönetiminin tartışmalı emeklilik reformuyla birlikte son yılların en geniş kapsamlı grevlerine sahne oluyor. Yaklaşık üç hafta önce başlayan grevler ülkede günlük yaşamı adeta felç etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter