Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 07:27 PM (GMT)

News - Haberler

Ortaçağ esintili kent: Lviv

Avrupa Birliği’nin genişlediği ve beraberinde Avrupa’da vizesiz seyahat edilecek ülke seçeneklerinin azaldığı şartlarda, Avusturya ve Polonya esintilerini hissedebileceğiniz ve vizesiz gidebileceğiniz bir yer var: Ukrayna’nın Lviv (Lvov) kenti.

Libya’ya askeri hamle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafter cephesiyle savaşan UUH Konseyi Başkanı Saraj ile 27 Kasım’da mutabakata imza atmıştı.

Onlar da hep Nobel aldı!

Lütfi Özkök, namı diğer “Nobel alacak yazarların portresini çeken fotoğrafçı!” Dikkat edin, almış olanların demedim, alacak olanların dedim.

Kamu bankacılığına aykırı

Prof. Dr.Çolak, şirket kurtarmayı kamu bankacılığı ilkeleriyle çalışmamanın göstergesi olarak nitelerken, Zekeriya Temizel görev zararlarının sosyal uygulamalar için yapılabileceğini vurguladı.

Kıdem çantadan çıktı

Çalışma Genel Müdürlüğü, bireysel hesaba dayalı kıdem tazminatı sistemine yönelik mevzuat çalışmalarının devam ettirildiğini duyurdu.

MEB’in ‘önceliği’ imam hatip oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) uluslararası öğrenci konferansında Türkiye’yi temsil için imam hatipleri seçtiği ortaya çıktı. Dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında yer alan Harvard Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik her yıl düzenlediği konferansa MEB, Türkiyedelegesi olarak imam hatiplileri yönlendirdi.

ÖDP adını değiştiriyor

Olağanüstü kongreye giden Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP), siyasi hayatına “Sol Parti” ismiyle devam edecek.

SoruÅŸturmaya erteleme

AKP,üzerinde biraz daha detaylı çalışma yapılması için torba yasa teklifinden tartışma yaratan ve muhalefetin itiraz ettiği güvenlik soruşturmasıyla ilgili maddeleri çekme kararı aldı. Yeni teklifin, yeni yılda getirilmesi planlanırken, Anayasa Mahkemesi’nin iptal edemeyeceği şekilde bir düzenleme üzerinde çalışılacağı öğrenildi. Torba yasa teklifi dün gece Genel Kurul’da kabul edilerek yasalaştı.

Başkana çuval ihalesi

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’nun 15 milyon kömür torbası ihalesini Gaziantep AKP İl Başkanı Özkeçeci’nin şirketi aldı. CHP’li Meclis üyesi Kalkan, “Bazı çuval firmaları vardiyaları azalttı, işçi çıkaranlar da oldu. Suçları ne?” diyerek tepki gösterdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter