Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 03:30 AM (GMT)

News - Haberler

‘Asgari’ maraton

7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri Çalışma Bakanlığı, Türk-İş ve TİSK’in katılımıyla bugün başlıyor.

Atanamayanöğretmenlere Ankara müjdesi

Siyaset tartışmaları gündeme bütün ağırlığıyla çökmüşken işi dışında hiçbirine dahil olmuyor! Şeffaf yönetim, yolsuzlukla mücadele ve Ankara’ya hizmet yarışıyla adı öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, haksız ve yalan haberleri okuyunca sinirlendiğini ama çatışmacı siyaseti sevmediğini, her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi olduğunu söylüyor. Yavaş ile Ankara’da buluştuk; başkanın atanamayan öğretmenlere de bir müjdesi var.

Alevilerden‘nefret yazısına’ tepki

Karadeniz Alevi Bektaşi Federasyonu, İzmir Gaziemir’de Alevi yurttaşın evinin duvarının işaretlenerek nefret yazısı yazılmasını kınayarak faillerin bir an önce bulunmasını istedi.

3 bin insanölür

Baran Bozoğlu yetkili STK’lerce hazırlanan verilere göre, termik santralların bacalarına 2 buçuk yıl daha filtre takılmamasının “sağlık maliyetini” paylaştı:

Üretim tüketimin 3 katı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye genelinde son 5 yılda işletmeye alınan ve planlanan Hidroelektirik Santral, Rüzgâr Enerji Santralı (RES) ve Jeotermal Enerji Santralı (JES) sayılarını açıkladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter