Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 02:29 PM (GMT)

News - Haberler

Nicolas Cage, kendisini anlatan filmde oynayacak

Cage, filmde kendisinin 1990'lardaki egoist haliyle konuşurken yer alıyor ve geçmişteki hali Cage'in düşük bütçeli çok sayıda filmde yer almasıyla dalga geçiyor

Bursa'da deprem

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde Richter ölçeğine göre, 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi, CHP’li meclis üyesinin sorularına yanıt vermekten kaçındı!

Gaziantep’teki Şahinbey Belediyesi ‘bünyesindeki şirket sayısı, bu şirketlerin hangi alanlarda hizmet verdiği, bütçelerinin ne kadar olduğu, şirketlerde kimlerin görev yaptığı ve huzur hakkı’ gibi bilgileri açıklamadı. İlçe belediyesi CHP’li Meclis üyesi Uğur Kalkan’ın sorularını ‘özel bir çalışma’ gerektirdiği için cevaplamadığını belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncesi İBB’de kurulan ‘rant çarkı’ dikkat çekiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) en önemli şirketlerinden İSFALT’ın eski dönemde yaptığı ihalelerden pis kokular yükseliyor. Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre, AKP’ye yakınlığıyla dikkat çeken MET-GÜN İnşaat’ın aldığı milyarlık İstanbul’un altyapıişi ihalesinin “İBB tarafından iptal edilip edilmeyeceği” sorusu yanıt bekliyor. İhalenin iptali durumunda İBB’nin “milyarlık bir tasarruf sağlayacağı” ifade ediliyor.

CHP’li Emir’den, Sincan-Kayaş, Ankara-Eskişehir ve Ankara-İstanbul YHT uyarısı: Kaza ‘geliyorum’ diyor

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, geçen yıl Ankara’da 9 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasına neden olan elektronik sinyalizasyon eksikliğinin, Başkentray Projesi kapsamındaki Sincan-Kayaş hattı; Ankara-Eskişehir ve Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatlarının ara bloklarında bulunmadığını belirledi. Emir, “En büyük endişemiz, yurttaşlarımızın yine bir ihmaller zincirine kurban edilmesidir” dedi.

Pendik'te erkekçocuğa taciz iddiası mahalleyi karıştırdı

PendikÇamçeşme Mahallesi'nde 2 kişinin, 12 yaşındaki bir erkek çocuğunu önce taciz edip sonra da kaçırmaya çalışması iddiası üzerine gerginlik yaşandı. Olayı öğrenen kalabalık 2 şüpheliyi yakalayıp linç etti. Polisin müdahalesiyle mahalleli sakinleştirilirken, 2 şüpheli isepolis tarafından gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter