Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:47 PM (GMT)

News - Haberler

Fiyat oynaklığı altına talebi azalttı

Bankalar tarafından kuyum sektörüne kullandırılan altın kredisi miktarı, yılın ilk 9 ayında 2018’in aynı dönemine göre yüzde 9.7 azalarak 5 milyar 190.6 bin lira düzeyine geriledi.

Hayrullahoğlu için adalet istendi

İçişleri Bakanlığı ve Beyoğlu Kaymakamlığı tarafından Galatasaray Meydanı’nda oturma eylemleri yasaklanan Cumartesi Anneleri, İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi önünde gerçekleştirdikleri eylemlerinin 764. haftasında 1982 yılında gözaltına alındıktan sonra öldürülen Mustafa Asım Hayrullahoğlu için adalet istedi.

Kazadaçocuklarını yitiren aile isyanda: ‘Adalet bizi neden tekrar yaralıyor’

Ataşehir Belediyesi’nde çalışan Hıdır Kaynak ve ailesi 15 Eylül tarihinde otobüs ile İstanbul’dan Antalya’ya giderken geçirdikleri kaza sonucu yaralandı. 2 yaşındaki kızları Perisu bebek ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kusurlu bulunan otobüs şoförü tutuklandı. Ancak Perisu’nun vefatından 45 gün sonra otobüs şoförü tahliye edildi. Tahliye kararına tepki gösteren Kaynak ailesi, “Biz zaten yaralıyız. Adalet bizi neden tekrar yaralıyor” diyor.

ABD yaptırımları frenlendi. Dış basın, Erdoğan-Trump ‘sevgisini’ yazdı

Türkiye’nin S-400 alımı sonrası gündeme gelenyaptırımlara ilişkin Washington’dan “bekleme” sinyalleri gelirken dış basın, Erdoğan ve Trump’ın arasındaki “ilginç sevgiye” işaret etti. The Economist dergisi, “İki popülist lider de aile ve iş hayatlarını siyasetle karıştırmış durumda. İkisi de kendi oğulları yerine, kızlarının eşlerini terfi ettirdi” yorumunu yaptı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu: "Yurttaşlar işsizlikten yakınıyor"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, il kongreleri öncesinde Cumhuriyet’e konuştu Millet İttifakı’nın süreceği mesajını veren Kavuncu, İBB Başkanı İmamoğlu’nun seçim vaatlerini de takip ettiklerini anlattı. Kavuncu, çalışmalar sırasında en çok işsizlik sorunuylakarşılaştıklarını söyledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter