Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:28 AM (GMT)

News - Haberler

Trump: Erdoğan ile görüşmeyi dört gözle bekliyorum

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinin ardından Twitter hesabından, "Önümüzdeki Çarşamba Erdoğan ile görüşmeyi dört gözle bekliyorum" mesajı paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘ücret sendikacılığı’ tepkisi: Başkandan fazla alan işçi var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ücret sendikacılığına karşı olduğunu belirterek “Şu anda bizim belediye başkanlarımızdan fazla ücret alan işçilerimiz var. Tamam kardeşim ücretini al, grev yapacağım diyorsun... Bizi yeniden - hani Erdoğan’ın çok sık söylediği var ya ‘çöp dağları’ noktasına taşımak istiyorlar. Buna kesinlikle izin vermeyeceğim” diye konuştu.

Galatasaray, Bernabeu'daçöktü: 6-0

Galatasaray, Real Madridönünde ilk dakikalarda sahadan silindi. 4., 7. ve 90. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada Ramos, 45 ve 81. dakikada Benzema Madrid'e farklı üstünlüğü getirdi.

Mesut Özil ve Sead Kolasinac'a bıçaklı saldırı - İkinci sanık da suçunu itiraf etti: 'Kol saatlerini çalmaya çalıştık'

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen iki futbolcuya bıçaklı saldırı girişiminde bulunma iddiasıyla yargılanan sanıklardan Jordan Northover, mahkemede suçunu itiraf etti. Northover, Ashley Smith'le birlikte, iki futbolcunun kol saatlerini çalmak amacıyla saldırı girişiminde bulunduklarını söyledi. Smith de daha önce suçunu itiraf etmişti.

Tacikistan: Özbekistan sınırındaki saldırıyı IŞİD düzenledi, 15 militan öldürüldü

Tacikistan-Özbekistan sınırındaki bir askeri kontrol noktasına saldırı düzenledi. Tacik yetkililer, saldırıyı IŞİD'in düzenlediğini ve çıkan çatışmada 15 militanın öldürüldüğünü söyledi. IŞİD ise saldırıyı üstlenmedi. Çatışmada bir sınır muhafazı ile bir polisin de öldüğü açıklandı.

ABD'de iki cinayet zanlısı tuvaletin tavanını delerek kaçtı

California eyaletinde iki cinayet zanlısının tuvaletin tavanında 55 santimetrelik delik açarak kaçtıkları açıklandı. Salinas polisi, farklı cinayetlerden yargılanmayı bekleyen 21 yaşındaki Santos Samuel Fonseca ve 20 yaşındaki Jonathan Salazar'ın hapishanenin "kör noktasını" bulduklarını söyledi.

İngiltere'de seçim kampanyaları resmen başladı, Başbakan Johnson 'Brexit gerçekleşmezse istikrarsızlık sürecek' dedi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Daily Telegraph gazetesine yazdığı bir yazıyla, Muhafazakâr Parti'nin seçim kampanyasını başlattı. İngiltere ekonomisinin gelişme vaadettiğini vurgulayan Johnson, "İngiltere'yi bundan alıkoyan tek şey Corbyn'in Brexit'i ertelemesi" ifadesini kullandı. Johnson İşçi Partilileri Stalin ile de karşılaştırdı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter