Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 08:39 PM (GMT)

News - Haberler

İngiltere'de İşçi Partisi Aralık ayında erken seçim yapılmasını destekleyeceğini açıkladı

İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, İngiltere'nin anlaşma olmadan AB'den ayrılması ihtimalinin ortadan kalktığını söyledi. Ana muhelefet partisi erken seçimde 16 ve 17 yaşındakiler ile AB vatandaşlarının da oy kullanabilmeleri için teklif verecek. BBC'ye konuşan Başbakanlık kaynakları, tüm muhalefet partilerinin desteğini almak için 11 Aralık'ta seçim yapılmasını kabul edeceklerini söyledi.

Avustralya'da İsrailli Arap öğrenciyi tecavüz edip öldüren ve cesedini yakan saldırgan 36 yıl hapse mahkum edildi

21 yaşındaki Aya Maasarwe'yi tecavüz sonrası öldürmekten suçlu bulunan 21 yaşındaki Codey Hermann, 36 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıç "barbarca bir saldırı" dediği cinayetle ilgili kararını açıklarken, "Kadınlar saldırı korkusu olmadan sokaklarda tek başlarına yürüyebilmeli" dedi.

Netflix'le anlaşan Game of Thrones'un yaratıcıları, yeni Star Wars üçlemesinden çekildi

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss, üzerinde çalıştıkları yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) üçlemesinden çekildiklerini açıkladı. Benioff ve Weiss, Netflix ile yaptıkları anlaşmayı gerekçe göstererek yeni üçleme üzerinde çalışmaya vakitleri kalmadığını söyledi.

Narsistler neden 'daha mutlu'?

Uzmanlar, narsistlerin çevrelerine zararları olsa da genellikle kendilerine faydalı bireyler olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmacılara göre narsistler daha az stres yaşıyor ve kendilerine "koruma kalkanı" oluşturuyor.

Soçi Mutabakatı - YPG'ye tanınan 150 saatlik süre bugün doluyor

BBC Turkish - Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, VideoTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Soçi'de varılan anlaşma kapsamında Suriyeli Kürt silahlı gücü YPG'nin Türkiye sınırından 30 kilometre derinliğe çekilmesi için tanınan süre bugün TSİ 18.00'da doldu.

Pentagon: Bağdadi operasyonunda iki kişiyi yakaladık

ABD Savunma Bakanlığı, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin öldüğü operasyonda iki kişinin de yakalandığını ve bu kişilerin ABD'nin gözetiminde tutulduğunu açıkladı. ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, söz konusu kişilerin yetişkin ve erkek olduklarını, "güvenli bir tesiste" tutulduklarını duyurdu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter