Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 05:54 PM (GMT)

News - Haberler

Suat Serdar, asker selamı veren Ozan için ne dedi?

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trGeçtiğimiz günlerde Türkiye'yi reddederek Almanya Milli Takımı'nı seçen Suat Serdar, Schalke'nin Ozan Kabak ile ilgili yaptığı "Asker Selamı" açıklamasının üzerine konuştu

El Clasico'ya 'Katalan tepkisi' ayarı!

La Liga yönetimi, Barcelona'da oynanacak maçın şehirdeki protestolar nedeniyle Madrid'de oynanmasını talep etti. Ligin yöneticisi Javier Tebas, İspanya Futbol Federasyonu'na gönderdiği mektupta, "Kamu düzeninin bozulma riski var" dedi. Katalonya Futbol Federasyonu, Pazartesi günü özerk bölge sınırlarında yerel liglerdeki tüm karşılaşmaları askıya almıştı.

Skolyoz hastası Cansu, ameliyat için yardım eli bekliyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, doğuştan skolyoz (omurga eğriliği) hastası 3 yaşındaki Cansu Yıldız'ın sağlığına kavuşması yapılacak ameliyata bağlı. Rahatsızlığı ileri düzeyde olan minik Cansu'nun ameliyatının riskli olması nedeniyle endişeli olan ailesi, özel hastanelerin ameliyat için yaklaşık 80 bin ile 100 bin lira arasında bir para istediğini, kendilerinin bunu ödeyebilecek güçlerinin bulunmadığını belirtip, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım isted

Trump: Türkiye'ye yaptırım, bölgede savaşmaktan daha iyi

ABD Başkanı Donald Trump Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin yeni açıklamada bulundu. Trump, bölgede savaşmak yerine Türkiye'ye yaptırım uygulamanın daha iyi olduğunu söylerken 'Kürtler iyi korunuyor, bu arada, onlar da melek değiller' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da izinsiz kalan Suriyeliler'e 'randevulu' geri gönderme işlemi başlıyor

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, İstanbul'da geçici koruma kaydı olmayan veya başka bir ilde geçici koruma kaydı olup izinsiz ikamet eden Suriyeli yabancıların yaşayacakları şehirlere geri dönmeleri için randevulu geri gönderme işleminin yarın başlatılacağını duyurdu.

TBMM’de Suriye oturumunda gerilim

Suriye harekatı konusunda bilgilendirilmenin yapıldığı TBMM Genel Kurul’un birleşiminde söz verme tartışması gerilime neden oldu. Genel Kurul'un Suriye harekatıyla ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun milletvekillerine bilgi verdiği birleşimde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici kendisine kürsüden söz vermeyen TBMM Başkanvekili Mithat Sancar’ın üzerine yürüyerek, “Kobani’de yaptığınız hainliği burada da yapıyorsunuz” diye bağırdı. Çıkan tartışmaların ardından Destici; daha sonra sözlerinin bir kişiyi ve Meclis’i hedef almadığını, Suriyeharekatına işgal diyenleri hedef aldığını dile getirdi.

BDDK'nın bazı yetkileri Merkez Bankasına devrediliyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamındaki görev ve yetkileri Merkez Bankasına devredilecek, Merkez Bankası ödemeler alanındaki yetkili otorite olacak.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter