Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 01:27 PM (GMT)

News - Haberler

Emre Kongar -İktidar bu fırsatı kullanabilecek mi?

İktidar bu fırsatı kullanabilecek mi? -Bu iktidarın en başındanbugüne kadar izlediğitümüyle yanlış olanOrtadoğu ve Suriye politikasındaattığı tek bir olumluadım ve başarı gi...

Zehirsiz yarınlar

Türkiye’de doğaya ve insana zarar veren pestisit kullanımı artıyor.

Anadolu sevdalısı...

Zülfü Livaneli’nin, Rengim Gökmen yönetimindeki senfoni orkestrasıyla verdiği ‘Sevdalım Hayat’ konserlerine ilgi çok büyük.

Örümcek Talat’ı kaybettik

Seksenlerinçorak iklimi, uzun saçlı müzisyenlerin toplum dışına itildiği günler... Bu kuşaktan ilk kez 1986’da beş topluluk albüm çıkarabilmişti. Dördü İstanbullu; Aqua, Whisky, Bulutsuzluk Özlemi ve Meridian. Şaşırmayın beşinci topluluk Muğlalıydı, adı Örümcek.

Belgesel Sinemacılar Birliği’nden (BSB) Altın Portakal’a çağrı

Belgesel Sinemacılar Birliği (BSB) yaptığı basın duyurusuyla, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ni 2014 yılındaki sansürün sorumluluğunu kabul ederek, sansürle hakiki bir yüzleşmeyi gerçekleştirmek için gerekli adımları atmaya; sinemacıları ise temel ilkeler üzerinde beraber düşünmeye ve ortaklaşmaya davet etti.

Tasarruf sözde kaldı

Hükümetin bütçe açığını kapatabilmek için “kamuda tasarruf” söylemi sözde kaldı.

Kendiniçürüten 19 Mayıs kitabı

Bardakçı’nın “Bir Devlet Operasyonu: 19 Mayıs” adlı kitabı, Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıyor. Ancak, kitaptaki belgeler tam tersini söylüyor

Konservatuvarda tarihte yolculuk

3. Napolyon-İkinci İmparatorluk sitilindeki mimarisiyle Paris’ten getirilmiş heybetli bir binayı andıran ve olağanüstü akustiği ile Brüksel’in en güzel konser salonlarından biri olarak dikkat çeken Kraliyet Konservatuvarı’nın 597 kişilik konser salonundayız. Konser verecek grubun adındanolsa gerek özellikle kapıya yakın oturuyoruz eşimle. Bir iki parça dinler, beğenmezsek sessizce ayrılırız planıyla geldik çünkü.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter