Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 09:47 AM (GMT)

News - Haberler

ÖSO: YPG'ye merhamet göstermeyeceğiz

Geçtiğimiz hafta Suriye Milli Ordusu'nu alan Özgür Suriye Ordusu, TSK'yle birlikte hareket edeceği belirtilen Barış Pınarı Harekatı için bir açıklama yayınladı. Açıklamada, 'Suriyeli Kürt savaşçılara merhamet gösterilmeyeceği' ifadeleri yer aldı.

İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik

Adana'daki Türk- ABD ortak savunma tesisi olan İncirlik Hava Üssü'nde, 'Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından haraketli dakikalar yaşandı. İncirlik Üssü'ne harekatın başladığının duyurulmasından bir süre sonra 4 savaş uçağı ile 1 nakliye uçağı iniş yaptı.

ABD'den Türkiye'nin Suriye harekâtını başlatmasına ilk tepki: Erdoğan'ın ağır bir bedel ödemesi için Kongre'ye liderlik edeceğim

Türkiye'nin kuzey Suriye'ye yönelik düzenlediği 'Barış Pınarı Harekâtı'na Beyaz Saray açıklamasından bu yana sert bir şekilde karşı çıkan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham'dan operasyonun başladığının ilân edilmesi ardından da sert bir mesaj geldi.

Şanlıurfa'da 4 ilçede eğitime 2 gün ara verildi

Barış Pınarı operasyonu için Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi üzerinden harekete geçildi. Akçakale, Ceylanpınar, Suruç'taki tüm okullarda, Birecik'te ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda eğitime iki gün ara verildi.

Manisa Futbol Kulübü- 1922 Konyaspor: 6- 2

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta zirve yarışındaki önemli rakiplerinden Yılport Samsunspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan lider Manisa Futbol Kulübü, evinde 1922 Konyaspor'a gol olup yağdı: 6-2.

Jeotermal zehir saçıyor! Başkan uyardı: Evlerinizden çıkmayın

Cumhuriyet'in günlerce gündeme getirdiği jeotermal tesislerden yayılan zehirli gazlar Aydın'da dün akşam büyük panik yarattı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, jeotermal tesislerden yayılan kötü koku nedeniyle yurttaşları uyararak, "Lütfen evlerinizden çıkmayın, bu zehirli havayı solumayın." dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter