Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 06:34 AM (GMT)

News - Haberler

Muğla Büyükşehir'den bal üreticisine büyük destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya destek olmak için Karabörtlen Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabörtlen Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne üretim ve pazar olanaklarını geliştirmesinde destek olacak.

ABD'nin Türkiye'ye tehdidine Rusya'dan ilk tepki

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ABD Başkanı Trump'ın Türkiye'ye ekonomik yaptırım uygulayacağı yönündeki tehdidine ilişkin "Eski ABD başkanlarının aksine yaptıklarını çekinmeden söyleyen ilk ABD Başkanı" dedi.

THY'nin Cumhuriyet ambargosuna tepki

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türk Hava Yolları’nın (THY) başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere muhalif gazetelere uyguladığı ambargonun tamamen siyasi saiklerle yaptığı ciddi bir ayrımcılık olduğunu belirterek, “Bunu kabul etmemiz mümkün değildir” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Başkoordinatörü ve İstanbul Milletveki Erdoğan Toprak da THY’nin AKP’nin ya da Cumhurbaşkanı'nın özel havayolu şirketi olmadığını; kurumun muhalif gazetelere uyguladığı tutumun en basit haliyle THY’nin yasakçı bir zihniyetle yönetildiğini gösterdiğini belirterek, “Bunların hepsinin hesabı er ya da geç bir gün sorulur” görüşünü dile getirdi.

Prof. Dr. Mehmet Haberal'dan YiÄŸit Bulut'a cevap

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Yiğit Bulut’ın kendisi hakkındaki sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Olayların Ardındaki Gerçek - İstanbul Seçimlerini Aklayan Son Yargı Kararı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr. -Geçen hafta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine hile karıştırmak iddiasıyla savcılığa verilen, 10’u ilçe seçim kurulu müdürü olmak üzere 17 kişi hakkında, Anadolu Bölge Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından takipsizlik kararı verildi....

Erol Manisalı - Yenicami’ye karşı balık tutan adam

Yenicami’ye karşı balık tutan adam -Karaköy İskelesi’nden Eyüp’e giden 11.45 vapurunu saniyelerle kaçırdıktan sonra iskelenin hemen yanındaki kahvede çayımızı yudumluyoruz. 20 metre ilerimizde deniz kıyısında, Yenicami’ye karşı, elinde olta, balık tutan bir adam var. ...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter