Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 09.19.2024, 05:06 PM (GMT)

News - Haberler

‘Kırmızı Kitap’ da Saray’ın tekelinde

Artık “MGK Genel Sekreterliği’nin Teşkilat ve Görevleri hakkında Cumhurbaşkanlığı Karanamesi” uyarınca milli güvenlik siyasetini “MGK’nin belirlediği görüşler dahilinde” Cumhurbaşkanı belirliyor...

PFDK'dan kulüplere para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a, Fenerbahçe maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 36 bin TL para cezası verdi.

Bakan Akar'dan 'güvenli bölge' açıklaması: Her yolu sabırla deniyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Güvenli bölgenin tesisi konusunda maalesef beklentilerimizin çok gerisinde kaldık. Sınırlarımızın bitişiğindeki sıkıntıyı müttefiklerimizle çözmek için her yolu sabırla deniyoruz. Ancak bu konudaki kararlılığımızı da her seferinde açıkça ifade ediyoruz.Türkiye'nin güneyinde terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi. Öte yandan Bakan Akar, bugün ABD Savunma Bakanı Mark Thomas Esper ile telefonda görüşeceklerini belirtti.

'Vodafone 5G ESL Mobile Open'daÅŸampiyon belli oldu

Vodafone-ESL işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ilk uluslararası 5G mobil espor turnuvası “Vodafone 5G ESL Mobile Open”, 3 ay süren büyük mücadelenin ardından sona erdi. Milano Oyun Haftası kapsamında gerçekleştirilen büyük final, Vodafone’un 5G mobil şebekesi üzerinden canlı oynandı.

Sözeri: "Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek"

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hedeflerinin BB Erzurumspor’u tekrardan Süper Lig’e yükseltmek olduğunu söyledi. Sözeri ayrıca Rashad Muhammed’in disiplinsiz tavırları yüzünden kadro dışı kaldığını ifade etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter